دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بیشتر اوقات دست و پا ب جایی میخورن ک حواسمون نیس یا تو خواب جن چیه دختر کمبود ی ویتامین هم باعث کبودی میشه
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
یعنی من حس نکردم که پام در نقاط مختلفتش به جایی خورده؟
نه من خودم این شکلیم تو خوابگاه رو تخت میخوابیدم ی بار پام رفت اون ور تخت بعد بدنمم با فوت کبود میشد فرداش انگار پامو کوسه گاز گرفته بود
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....