2777
2789
عنوان

چله هایی که گرفتم

59 بازدید | 6 پست

من هشت ماه دارم دعا میکنم که خدا حاجت روام کنه هر کی هر چله ای گفته گرفتم واقعا از گناهام پشیمونمو استغفار گفتم دوبار چله زیارت عاشورا به روش حق شناس گرفتم چله حدیث کسا گرفتم چله سوره شعرا و حشر گرفتم باز چله زیارت عاشورا 

ختم ۱۲۵هرارتا صلوات

نذر ختم کامل قران هدیه به امام جواد کردمو دارم میخونم 

واقعا شروع کردم نماز خوندن منی که هیچ وقت نمیخوندم روزهامو گرفتم دارم دارم نماز قضا میخونم 

ولی حاجت ر‌وا نشدم 

برکت زندگیم زیاد شده خیلی مشکلاتم خودب ه خود حل شده امسال خود به خود طلبیده شدم کربلا و مشهد  زیر قبه دعا کردم حرم امام رضا دعا کردم 

صدقه دادم 

ولی حاجت روا نشدم 

از خدا خواستم اگه شر هم هست برام خیرش کنه 

من اینی که میگن حتما مصلحت نیست رو قبول ندارم 

خدا هر بدی رو میتونه خوب کنه میتونه هر شری رو خیر کنه 

نمیدونم بازم ادامه بدم یا اینکه خدا نمیخواد که خیلی دلم میگیره اگه نخواد چون من هر کاری ازم خواسته سعی کردم انجام بدم سعی کردم قدمی‌به سمتش بردارم اگه بخواد اینجوری پسم‌بزنه‌پس خدای من نیست من همه توانمو گذاشتم وسط

عزیزم الهی حاجت روابشی بحق آبروی زینب

منم بچه میخوام میشه واسم دعاکنی خدا بهم بده خیلی درمونده ام

منم واست دعامیکنم

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه این کارهارو کردی فقط برای حاجتت چقدر خود خواه

با اون همه دعا میتونستی زندگی خیلیارو زیرو رو کنی کمکشون کنی

تو ک این همه دعا میکنی یه مدت فقط برای دیگران دعا کن 

شاید اشتباه کارت اینجاست ک حاجت روا نشدی 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
همه این کارهارو کردی فقط برای حاجتت چقدر خود خواهبا اون همه دعا میتونستی زندگی خیلیارو زیرو رو کنی ک ...

نمیدونم چرا چنین برداشتی کردی که خودخواه هستم 

شایدم هستم نمیدونم ولی  برای بقیه هم دعا کردم همیشه تو نمازام برای بقیه  دعا می کنم