2777
2789
عنوان

خیلی زشته به خواستگارم بگم آزمایش ایدز و hpv بده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست
عزیز منقرن 21 هستو تو قراره ی عمر با اون اقا زندگی کنی بحث شک و این حرفا نیستشاید طرف از راه جنسی هم ...

درسته 

ولی یکم به آدم برمیخوره مامانش می‌گفت تو این ۱۲ سال تو یه آپارتمان زندگی کردیم صبح تا شب سر کار بود بعدم میومد خونه خودشم میگه بعد طلاق افسرده شدم با کسی نبودم ولی بازم بهش میگم هرجور شده خیلی مهمه برام

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو فکرم بود خودم این آزمایش هارو بدم بعد جوابش رو نشون اون بدم تا اونم بره چکاب ولی گفتم شاید بگه مگ ...

نه اول خودت جلو جلو نده

پیشنهادش رو مطرح کن که جفتتون قبل ازدواج این آزمایش ها رو بدید و واکنش خواستگارت رو با دقت زیر نظر بگیر

اگر آدم روشن فکری باشه نباید بهش بربخوره!

نه اول خودت جلو جلو ندهپیشنهادش رو مطرح کن که جفتتون قبل ازدواج این آزمایش ها رو بدید و واکنش خواستگ ...

ممنون عزیزم ، همین کارو میکنم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
من واحد این درسو همین ترم دارمخیلیا حتی تست درست تبرای تشخیصو نمیدونن

من قطعا حرف دکتر متخصص این رشته رو و تجربه ای ک دیدم وشنیدم وقبول دارم طرف ازشوهرش گرفته اماازمایش اقا منفی شده خانم مثبت بعد چندین بار ازمایش و پیگیری و....وقتی تایپای دیگ گرفت وضایعه دراومد تازه مشخص شد ک اقا هم مبتلاست پس مشخصه ک چخبره من عادت ندارم از روی هوا حرف بزنم این حرف متخصصا و تجربه اطرافیانه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خواهش میکنم ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره

قربونت مهربون 💞 همچنین