هنوز خواستگاری نیومده و چیزی قطعی نیست ولی قصد ازدواج داره مامانش هم منو دیده منم چون میخواد مهاجرت کنه خیلی دوست دارم ازدواج کنیم تا اقامت بگیرم ولی مشکل اینه ۱۲ سال پیش طلاق گرفته میترسم با کلی زن ناجور رابطه داشته باشه و مریضی گرفته باشه میخوام قبل از اینکه چیزی جدی بشه بگم برو آزمایش بده ولی هم روم نمیشه هم میترسم اونم پررو بشه بگه پس تو هم برو گواهی بگیر من رابطه نداشتم ولی اصلا نمیخوام زیر بار همچین خفتی برم خودمو میشناسم اگه برم تا آخر عمر به یادش حرص میخورم و خودخوری میکنم از اونورم خیلی از این مریضی ها میترسم چیکار کنم به نظرتون ؟
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یجوریه ولی حقته بدونیالبته hPV برای اقایون ازمایشش دقیق نیست درجریانش باش
عه نمیدونستم پس چطوری معلوم میشه
اره اگه خدایی نکرده یکی از این بیماری های خطرناک رو داشته باشه و بشما انتقال بده میدونی میگی کاش برمیگشتم عقب میگفتم
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️. خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️
اره بگو هردوتاتون تمام ازمایشاتو انجام بدین مریض شدی ک پاسخگوعه؟ به حرف اینایی ک میگن نگو نکن
تو فکرم بود خودم این آزمایش هارو بدم بعد جوابش رو نشون اون بدم تا اونم بره چکاب ولی گفتم شاید بگه مگه شک داری به خودت مگه کسی حرفی زده 🤦