یه خواهرشوهر دارم که همیشه از اول تا الان با من ساز مخالف زد بعدها از روی رفتارش متوجه حس حسادتش شدم. وقتی ازدواج کرد اوایل شوهرش تو جمع خیلی با احترام و توجه رفتار میکرد باهام و حسادت خواهرشوهرمو فهمیدم منم سعی کردم بیتفاوت باشم که اون حساستر نشه. الان مدتیه که رفتار شوهرش عوض شده و یه جوری رفتار میکنه انگار من وجود ندارم. رفتار اون برام مهم نیس از اینکه خواهرشوهرم راجع به من چی بهش گفته که باعث تغییر رفتارش شده ناراحتم. خود خواهرشوهرم هم الان تو جمع باهام خوب رفتار میکنه تا خودشو خوب جلوه بده. الان واقعا گیجم و نمیدونم چه طوری باید باهاشون تو جمع رفتار کنم. میخوام بی تفاوت باشم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ذهن منم درگیرشون شده
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه 3 ماه بهشون رو نده. مخصوصا تو مراسمات و اینا وقتی شوهرشو میبینی خودتو بزن به ندیدن و هیج مثل غریبه ها برخورد کن باهاش حرف نزن. اگرم مجبور شدی حرف بزنی تا 10 کلمه اجازه داری حرف بزنی آنوقت ببین چطور آدم میشن.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا