2777
2789

یه خواهرشوهر دارم که همیشه از اول تا الان با من ساز مخالف زد بعدها از روی رفتارش متوجه حس حسادتش شدم. وقتی ازدواج کرد اوایل شوهرش تو جمع خیلی با احترام و توجه رفتار میکرد باهام و حسادت خواهرشوهرمو فهمیدم منم سعی کردم بی‌تفاوت باشم که اون حساس‌تر نشه. الان مدتیه که رفتار شوهرش عوض شده و یه جوری رفتار میکنه انگار من وجود ندارم. رفتار اون برام مهم نیس از اینکه خواهرشوهرم راجع به من چی بهش گفته که باعث تغییر رفتارش شده ناراحتم. خود خواهرشوهرم هم الان تو جمع باهام خوب رفتار میکنه تا خودشو خوب جلوه بده. الان واقعا گیجم و نمیدونم چه طوری باید باهاشون تو جمع رفتار کنم. میخوام بی تفاوت باشم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ذهن منم درگیرشون شده

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب تخمت بگیرشون مظلوم نباش چیزی گف پاچه بگیر شمشیر از رو ببند😂

خب چون تو جمع رفتارش خوبه اگه من پاچه بگیرم خودمو تو جمع خراب میکنم مخصوصا جلو شوهرش فک میکنه من عروس بدم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
خب تو جمع تو ام خوب باش دیگ ❤️

خوبم ولی از درون حرصم گرفته که مگه من با شوهر این چیکار کردم که الان منو کلا نادیده میگیره. بیشتر بهم برخورده تا حرص خوردن

منظورم اینه کلا کجا بده تو ام باهتش. بد باش

وقتی فقط خودمونیم. خیلی سیاستش زیاده زیرپوستی کِرم میریزه و به ظاهر خیلی خوبه 

ب تخمت باشه دختر نیازمند توجه اونی؟

نه نیازمند نیستم ولی بهم برخورده فکر کن راجع به من چی بهش گفته که رفتار اون ۱۸۰ درجه عوض شده

جآن بگو

یه 3 ماه بهشون رو نده. مخصوصا تو مراسمات و اینا وقتی شوهرشو میبینی خودتو بزن به ندیدن و هیج مثل غریبه ها برخورد کن باهاش حرف نزن. اگرم مجبور شدی حرف بزنی تا 10 کلمه اجازه داری حرف بزنی آنوقت ببین چطور آدم میشن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

2810