2777
2789
عنوان

پیلم دادم ب شوهرم ک بیاد بچمو ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 52 پست
یبار برد بیست روز نیوردش باالتماس رفتم پسش گرفتم

بچه شما چند سالشه؟؟به نظرم بشینید در مورد بچه به توافق برسید مثلا یه هفته اون یه هفته شما...موقتی نگه داره...بعد یا اشتی می کنید یا طلاق ...اگه راه داره اشتی کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت کجاس؟خودت ببربیرون .پارکی یاجایی یه کم بازی کنن حوصله شون سرنره

شرایطشو ندارن یکی سه ونیم سال یکی یسالشه

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه شما چند سالشه؟؟به نظرم بشینید در مورد بچه به توافق برسید مثلا یه هفته اون یه هفته شما...موقتی نگ ...

شوهرم لجبازه  ۴سالش هنوز نشده

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

به چه دلیل بین شما و همسرتون فاصله هست

شوهرم توبارداری دومم هم خیانت عاطفی کرد هم با یکی دیگه خیانت جنسی  به واسزه ی اون خانوم  ک ساقی الکل بود  اعتیادب الکل پیداکرد و ....

شرایطشو ندارن یکی سه ونیم سال یکی یسالشه

خیلی کوچیکن که🥺

خوب بچه هازیاد توخونه می مونن حوصله شون سرمیره.اعصابشون خوردمیشه.فامیل دوست وآشنا داری بچه داشته باشن و نزدیک.. یه ساعتی ببری اونجا.یا نیم ساعتی لباس گرم تنشون کن دستشونوبگیرببرکوچه..والا آروم میشن گناه دارن طفلیا

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
دیکتاتوره و زورگو

توهم با ساکت بودنت هم به خودت هم به بچه هات ظلم میکنی فقط اون روزی ک شوهرت زن گرفت و دیگ راه برگشت نداشتی میفهمی ک پدرت چ ظلمی کرده و تو چ ظلمی رو پذیرفتی 

با پدرت هرچه زودتر کات کن بچه ها او بردار برو پیش شوهرت البته اگ هنور مایل به برگشت باشه 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
شوهرم توبارداری دومم هم خیانت عاطفی کرد هم با یکی دیگه خیانت جنسی به واسزه ی اون خانوم ک ساقی الکل ...

متأسف شدم 

بهتره طلاقتو بگیری و با حق و حقوقت سر پناهی آماده کنی 

کار کن درآمد داشته باش 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یعنی شوهرت بهتر از پدرت و شرایط خانه ات هست؟

اره ببین  خونه ی شوهرم بودم دراسایش بودم مثلا بچه میدفت مهددوزبانه و کلاس موسیقی از دوسالگی  صبح میبردمش مهد  ظهرمیاوردم میخوابید عصرمیبرم کلاس  روزهای دیگه میبردم خانه بازی  خودم میرفتم باشگاه  یا میبردم پارک یا بازار  باهم غدا درست میکردیم کیک و تنقلات و بستنی وهمه روخودم درست میکردم  اتاق داشت باباشون خیلی دوسشون داشت  اولی و بخصوص .. باهاشون بازی میکرد میخوابوندش  اینم بیشتر دور و بر باباش میپلکید باهم میرفتن بیرون یه دوست شوهرم داشت کافه داره میرفتن باهم اونجا چندساعت

خودم واسه خودم بودم هرجی میخواستم میخریدم هرجا میخواستم میرفتم  هرچی میخواستم میپختم شوهرمم گیر نبود ک محدودم کنه توهیجییییی  این اواخر خیلنت میکرد چندین بار مچشو گرفتم  تو یه همکاری باخلنوادش ورشکستش کردن افسردگی گرفت درگیری شدید پیداکردن انداختنش کمپ بی دلیل اومدعقده ای ترشد اعتیاد پیدلکرد ب الکل و ما اواره شدیم 

متأسف شدم بهتره طلاقتو بگیری و با حق و حقوقت سر پناهی آماده کنی کار کن درآمد داشته باش

بچه هامو ک نمیده بهم اواره میشم وگزنه مشکلم سرپناه و پول نیست 

بچه هامو ک نمیده بهم اواره میشم وگزنه مشکلم سرپناه و پول نیست

یعنی میخوای برگردی به زندگیت

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا توقعی ندارم ولی منم تحت فشارم میخکام رجوع کنم پدرم میگه بخاطر اینکه شوهرت بمن فوش دادو بی اح ...

خب نیست خیلی خودشون خوش بیان و مودبن.داری میگی بچه رو اذیت میکنند فحش میدن.پاشو برو سر زندگیت.اونجا زندگی خودته حداقل.با عزت و احترام به پدرت و..البته.

2810