دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من درخواست نکردمهمسرم کلا حقوقش رو شبا میکنه بمن،و من بهش پول تو جیبی میدم😈
به نظر من کارت خیلی خوبه و خیلی عالی تره اگه با مشورت و رضایت و همفکری با هم، مخارج زندگی تون رو مدیریت کنید. فرقی نداره که زن یا مرد، مسئول پول جمع کردن و مدیریت زندگی باشه. مهم اینه که درآمدها برای اولویت های زندگی صرف بشه. اولویت هایی که در موردش با هم اتفاق نظر دارید. نه این که زن برای خودش خرج کنه، مرد برای خودش. ببخشید که نظر میدم، یک کمی به خاطر سنّم و مقداریش به خاطر روحیه معلمی، لازم می بینم جوان ها رو نصیحت کنم.
به نظر من کارت خیلی خوبه و خیلی عالی تره اگه با مشورت و رضایت و همفکری با هم، مخارج زندگی تون رو مدی ...
ممنونم از راهنماییت😇
همسر من خیلی ولخرجه،قبل از ازدواجمون،بهم گفته بود که نمیتونم پولامو مدیریت کنم،اگه مشکلی نداری،مدیریت مالی دست تو باشه،منم با افتخار پذیرفتم😅همه رو که خرج خودم نمیکنم😂
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....