2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیز

1 بازدید | 7 پست

سلام خسته نباشید نی نی یارپوزش بابت اینکه هی شما رو تگ میکنم 

میخواستم از شما بپرسم به چه دلیلی کاربری بنده امروز به مدت ۳۰ روز تعلیق شده چون من اصلا یادم نمیاد که با کاربری بحث کرده باشم 

کاربری من @_nnm    

لطفاً پیگیری کنید چون احساس میکنم اشتباهی شده با تشکر 

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

قبلا کاربری شمارو برای اینکه با کاربری بحث داشتید و پستاشونو مدام لایک میکردید بسته بودم امروز باز هم بعد از باز شدن کاربری گزارش داشتیم که پست های همون کاربر رو لایک میکنید

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا کاربری شمارو برای اینکه با کاربری بحث داشتید و پستاشونو مدام لایک میکردید بسته بودم امروز باز ه ...

تشکر از اینکه پیگیری کردید 

نی نی یار جان من درک میکنم که شما مسئولیت دارید ولی مگه فقط به خاطر لایک پست یک نفر تعلیق میشه چون من دقیقا همین کاری رو کردم که اون کاربری هم انجام داد 

اگر تاپیک یکی مونده به آخر بنده رو ببینید یک لایک از اون کاربری وجود داره دقیقا دو روز بعد از تعلیق شدن من منم در جواب اون لایک کردم 

لطفاً اگر قرار به تعلیق هست کمی هم تون کاربری رو ادب کنید چون یاد گرفته مدام به شما پیام بده بدون اینکه من بتونم از خودم دفاع کنم 

تشکر از اینکه پیگیری کردید نی نی یار جان من درک میکنم که شما مسئولیت دارید ولی مگه فقط به خاطر لایک ...

چرا وقتی یکبار برای بحث با یک کاربر کاربریتون تعلیق میشه مجدد ادامه میدید؟

چرا وقتی یکبار برای بحث با یک کاربر کاربریتون تعلیق میشه مجدد ادامه میدید؟

بله شما درست میگید بحث من با اون کاربر بسیار طولانی هست اگه تاپیک های قبلیش رو نگاه کنید یکی در میان برای من تاپیک زده 

و این بار بعد از اینکه سه روز تعلیق شدم دیگه هیچ بحثی باهاش نکردم اما روز دوم تعلیقم تاپیک یکی مونده به آخرم رو لایک کرد ببینه واکنش میدم

منم برای اینکه بهش نشون بدم از تعلیق در اومدم فقط تاپیکش رو لایک کردم و هیچ بحثی نکردم 

اونم یاد گرفته چپ و راست شما رو تگ می‌کنه چون بقیه نی نی یار ها از دستش هسته شدن آنقدر با همه جنگ داره 

منم کاملا حرفه شمارو قبول دارم فقط خواستم قضیه خودم رو هم توضیح بدم که شما بدونید خود اون کاربری هم دنبال ادامه این بحث هست 

باز میکنم تکرار نشه