2777
2789

من رفتم ک سوار بشم یکیشون اومد بیرون ینی ک من برم وسط بشینم ک اون جای پنجره بشینه احساس احمقیت میکنم باید بهش میگفتم خودش بره وسط بشینه چون نامزدمم اونجا بود هی میگف جات راحته فلان؟ بعدش ک رفتیم زنگ زد گفت رفتی وسط نشستی جات خوبه . ابروم رفته با خودش میگه حتمن زبون ندارع الان ک رسیدم ولی همش تو فکرمه الان. شما بودین چیکار میکردین

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بعد میگف زنیکه اومد بیرون ک تو بری وسط بشینی ینی مثلا من زبون ندارم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اگر اول ایشون نشسته  بودن، اولویت باهاشونه تا جاشون رو انتخاب کنن، بعدم این مساله اینقدر مهم نیست که ذهنتون درگیرش بشه عزیز

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر اول ایشون نشسته بودن، اولویت باهاشونه تا جاشون رو انتخاب کنن، بعدم این مساله اینقدر مهم نیست که ...

اره عزیزم ولی نامزدم ک بیرون بود و منو میخاس راهی کنه هی میگف اون چرا اومد بیرون فلان بعد من حس کردم ک منو میگه بی زبونم . راستش من خیلی وسواس فکری دارم

اره عزیزم ولی نامزدم ک بیرون بود و منو میخاس راهی کنه هی میگف اون چرا اومد بیرون فلان بعد من حس کردم ...

اگه با اعتماد به نفس و قاطعیت میگفتی، مگه مهمه کی کجا بشینه، ایشون هم دیگه چیزی نمیگفتن، مشکلت رو ریشه ای حل کن دوستم خیلی جوونی سخته با افکار منفی اینقدر اذیت بشی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اگه با اعتماد به نفس و قاطعیت میگفتی، مگه مهمه کی کجا بشینه، ایشون هم دیگه چیزی نمیگفتن، مشکلت رو ری ...

چشم عزیزم مرسی ازت💓