بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
نه بابا ۱۲۰چیه یک میلیارد و دویست هرماه بدهکاریم چک داریمنمیتونیم شغل عوض کنیمالان میریزن سرم ک دروغ ...
به سرت نزنه شغلتون عوض کنیا،ما عوض کردیم بدبخت شدیم،بخدا شدم ادم افسرده،دارم به هرچیزی چنگ میزنم،روانی شدم دنبال یه کاری هستیم،نمیدونیم از کجا و چجوری شروع کنیم که شکست نخوریم چون دیگه توانایی نداریم،شما خریدتون از تولیدی هس؟
الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
نه بابا ۱۲۰چیه یک میلیارد و دویست هرماه بدهکاریم چک داریمنمیتونیم شغل عوض کنیمالان میریزن سرم ک دروغ ...
نه نمیریزیم سرت.😅 مغازه تون چقدر سرمایه بند هست(چقدر پول مجبور شدید بخوابونید پای جنس و ..) و چقدر در ماه سود داره؟این سود حدودا چند درصد از درآمد هست؟( ببخشیدا...ما هم داریم به مغازه خریدن فکر میکنیم از اون جهت میپرسم.اهل فضولی این تیپی نیستم)