2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حالا همسرم اذیت میشه همش غر میزنه میگه دیگ نمیتونم برم سرکار

حواست جمع باشه

این مرتیکه هم غر میزد اما عشق میکرد میومد اونجا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

کافه فست فودی اینا

بوتیک میتونی بزنی 

لوزام ارایشم میتونی بفروشی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

وای ک‌چقد حس بدیه مخصوصا اینکه مردا بدشون نمیاد متنفرم از همچین زنایی

زنه متاهل بود با ۴تا بچه اخر با شکایت به دور از جون گوه خوردن انداختمش دو سال بود مثل اینکه باهم بودن

حالم بد میشه نفسم میگیره راجع بهش میگم فقط میخوام همه حواسشون باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

نه بابا ۱۲۰چیه یک میلیارد و دویست هرماه بدهکاریم چک داریمنمیتونیم شغل عوض کنیمالان میریزن سرم ک دروغ ...

به سرت نزنه شغلتون عوض کنیا،ما عوض کردیم بدبخت شدیم،بخدا شدم ادم افسرده،دارم به هرچیزی چنگ میزنم،روانی شدم دنبال یه کاری هستیم،نمیدونیم از کجا و چجوری شروع کنیم که شکست نخوریم چون دیگه توانایی نداریم،شما خریدتون از تولیدی هس؟

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
به سرت نزنه شغلتون عوض کنیا،ما عوض کردیم بدبخت شدیم،بخدا شدم ادم افسرده،دارم به هرچیزی چنگ میزنم،روا ...

ما خودمون با شریکمون دوتایی تولیدی داریم برند خودمون و میفروشیم

اره شغل سخته ولی می ارزه

نه بابا ۱۲۰چیه یک میلیارد و دویست هرماه بدهکاریم چک داریمنمیتونیم شغل عوض کنیمالان میریزن سرم ک دروغ ...

نه نمیریزیم سرت.😅 مغازه تون چقدر سرمایه بند هست(چقدر پول مجبور شدید بخوابونید پای جنس و ..) و چقدر در ماه سود داره؟این سود حدودا چند درصد از درآمد هست؟( ببخشیدا...ما هم داریم به مغازه خریدن فکر میکنیم از اون جهت میپرسم.اهل فضولی این تیپی نیستم)

عزیزم این پولا ک دیگه پولی نیست تو شغل ازاد تعجب میکنن چون خبر ندارن و نمیدونن چی به چیه

منم اگه درآمد همسرمو بگم همه میگن دروغه چون زندگی معمولی داریم اگه قدیم بود جزو ثروتمندترینا بودیم 

چ کنیم درآمدمون به ریاله خرجامون به دلاره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810