2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دوره زمونه همه دنبال چیز ارزون

شهر ما ی مغازه بود حراجی جنس های ارزان می‌آورد لباس زیر ۶۰ ۷۰ تومن لباس زنونه ۱۰۰ الان ی مغازه رو کرده ۷ تا مغازه با جنس های مختلف و اونقدر معروف شده همه ازش خرید میکنن

الان گفتممثلا میان کارت بکشن یهو دکمه پالتو رو باز میکنن زیرشم هیییچی تنشون نیسیا ۳تامانتو میذارن رو ...

خاک تو سرشون عنترا

یه روز من رفتم یه مغازه بعد دختره تو اتاق پرو بود مامانش هم دم در یهو درو باز کرد لباسو داد مامانش گفت اون یکیو بیار بعد از بالا تنه لخت یه سوتین قرمز تنش بود فکر کن دراین حد واضح در هم روبه روی خیابون باز میشد ددوتا فروشنده مرد هم تو مغازه بود...

والا کاری نمیتونیم کنیم😂اوتقققد سلیطه ن ک باورت نمیشهاگ پیزی بگی یجوری جیغ و داد میکنن همه چیو میند ...

اره میفهمم. کاش جای همسرت یه فروشنده خانم بیاری

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
آخی بخدا حق داری. خب جای شوهرت فروشنده بیار

۴تفر فروشنده گذاشته ک خودش از پشت میز پانشه

اینایی ک میگم واسه موقع کارت کشیدنه

اون اوایل ک ۳تا نیرو داشت خودشم میفروخت

خییییلی اوضاع خراب بود مجبورش کردم ۴تا کنه

بخدا من خودم رولنی شدم نمیتونمم بمونم مغلزه پیششیعنی بیچاره شدیمانقدم سودش زیاده ادم دلش نمیاد شغل ...

کار پرسود کم نیست.پقتی رو مخته عوض کنید.حتی شده سود کمتر.اعصابت و آرامش زندگیت مهمترین یا سود زیاد؟

2810