2777
2789
والا ماهم پاره شدیمهمسرم از ۸صبح میره تا۱ شب

چیکار میشه کرد،دیگه باید تا اخر برید،تو این جامعه ریسکه بخای کار دیگه کنی

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
چرا سرمایه .من ک همون اول مهرمو نقد ازش گرفتم

اون دفتر رو من با فروش طلاها و کمی دلار و ماشینم زده بودم از مجردی شاغل بودم خیلی هم واسم سود داشت آقا کردش پاتوق زنای خراب 

همش واسم خاطره بده همش واسم اشکه 

ی شبه تعطیلش کردم وسیله هاش الان گوشه انبارن کلی سیستم و تجهیزات در حد ی بانک بهش رسیده بودم بخدا قسم دو تا کولر ۲۴هزار و ۱۴ تا دوربین رو دیگه دل نداشتم باز نکرده مفت  دادمشون صاحب مغازه چقد هم حق الناس پرونده ها مردم موند رو دوشم

الان دارم تایپ میکنم ضربان قلبم رفته هزار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من خیلی دوست دارم مغازه مانتو فروشی بزنم شما گفتین تولیدی دارین طراحی مانتو هاتون ب چه صو ...

سلام عزیزم اره طراح دارن

من از شهرستان خبر ندارم

ولی مغازه ی ما واسه خودمونه اینکه اجاره نمیدیم خیلی جلوییم

بعد مغازه جاییه ک پر تردده بورس مانتو هست

اینا خیلی رو سود اثر داره

همه جا تولیدی هست

میتونی بیای تهران بری بازار خرید کنی از تولیدی

میتونی بری جمهوری

مشهدم حتما داره باید گرگ بشی

بعد اللن شما بری واسه خرید عمده نمیبرنت تولیدی ک!

میبرن پیش واسطه!!!پس خیلی باید گرگ باشی و زرنگ

چرا می‌کنه شک نکن رفته بودم خونه مامانم چند روزی بعد رفته خودشیرینی کرده واسه مدیرساختمون‌ک ی زنه ک ...

آخ از این زندگی

هرکسی میره دنبال لیاقتش چرا اینا قسمت ما شدن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

خاک تو سرشون عنترایه روز من رفتم یه مغازه بعد دختره تو اتاق پرو بود مامانش هم دم در یهو درو باز کرد ...

خب اون واسه تو اتاق پرو رفته بود دیگه؟ همونجا لباسو پرو میکرد🤣

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
عزیزمم یکم در مورد کارتون توضیح میدی؟من اگه خودم بخوام اینکارو شروع کنم از کجا باید شروع کنم؟اول بای ...

عزیزم تولیدی زدن سرمایه ی زیاد میخواد تحربه ی بالا

شما اول باید جنس بخری  مغازتو بزنی بعد ک گرگ شدی بری تازه با تولیدی ها کار کنی

بعدا ایشالا وضعت توپ شد تولیدی بزنی

اون دفتر رو من با فروش طلاها و کمی دلار و ماشینم زده بودم از مجردی شاغل بودم خیلی هم واسم سود داشت آ ...

ن فداتشم اصن خودتو اذیت نکن چون خودت از پا میفتی من ی هفته حالم انقد بد بود ک نگو بخاطره کی و چی حالا فک کن من اگه ازش مهریمو نگرفته بودم چ بامبولا ک نمیزد

چقد سختی کشیدی😕

چقد حرفت به دلم نشست فهمیدی چی بسرم‌اومد

فکر کن باردار بودم میرفتم دو شیفت اونجا 

بعدشم با شکم سزارین شده میرفتم

اگه بگم چیا کشیدم……

وقتی مشاوره میرفتم میگفت چطور این چیزاررو تو دلت نگه داشتی؟

الان فقط‌زندم دیگه زندگی‌نمیکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ک ازدواج دومم هس همیشه فک میکنن پدر دختریم حالا فک کن اگه جوونتر و قیافه دار بود چیکار میکرد

میمون هرچقد زشت تر……

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدا شدی؟

اون تایمی ک اینارو فهمیدم بچم ۴۰روزشم نشده بود

شکایت کردم هم از اون هم از زنه

۶ماه از خونه رفتم و البته نزاشتم اونم بمونه اونجا آبروشو همه جا بردم

چون بچم نوزاد بود با تعهد و حق طلاق و حق حضانت فرزند برگشتم

بخاطر اون اما بنظرم طلاق میگرفتیم بهتر بود الان مشکلی نیست اما میدونه من دیگه واسش زن نمیشم دیگه واسم مرده و الان فقط تو فکر پول جمع کردن و‌مهاجرتم 

باید ضرری ک کردمو از گوشه چشمش در بیارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810