2777
2789
عنوان

پسرم دیوونمون کرده

540 بازدید | 40 پست

شیر میخوره میخوره هم سینه هم شیشه بغل خوابش میبره هم میزاریمش بلافاصلع بیدار میشه ب هیچ عنوان نمیخابع بلافاصه بیدار میشه دارو‌کولیکم میدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایی که همیشه صدامو شنید🫀🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خدا پسر میخواستی ؟ تحویل بگیر . تازه اولشه . پلی استیشن ۵ میخواد . گوشی اپل میخواد . موتور میخواد ...

چی میگی ؟؟متوجه نمیشم !کسی پسر نداشتنه شمارو زده تو سرتون که مثل عقده ای ها جواب میدین؟سوال پرسیدن چه زرت و پرت میکنی عنتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آروغشو میگیرید؟؟۲۰دقیقه. سرش. رو شونه. نگه داربالافاصله. نخوابونش. زمینتا رفلاکس نشه

همه ی اینکا رو میکنیم بخدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از خدا پسر میخواستی ؟ تحویل بگیر . تازه اولشه . پلی استیشن ۵ میخواد . گوشی اپل میخواد . موتور میخواد ...

دخترا هم. کولیک. رفلاکس میشن

ربطی به. جنسیت نداره

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
همه ی اینکا رو میکنیم بخدا

ببین بچه. اعوش میخواد حس امنیت. 

زمین. نذارش. بذار. بوی. مادر. احساس کنه 

به مرور. بهترمیشه 

الان. کوچیکه 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

چه ربطی به جنسیت داره این چیزا...پسر فقط چیز میخاد؟؟دختر مگه نمیخاد؟

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

خدا رو شکر که خدا پسر داده من هزاران بار شکر میکنم میخریم براش چرا کم بذلریم تا بترکی

ببین بچه. اعوش میخواد حس امنیت. زمین. نذارش. بذار. بوی. مادر. احساس کنه به مرور. بهترمیشه الان. کوچی ...

خب من شدم گاو نه من شیرده از بس ای بغلمه هیییییچکاری نمیتونم بکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا رو شکر که خدا پسر داده من هزاران بار شکر میکنم میخریم براش چرا کم بذلریم تا بترکی

خب پس چی میگی دیگ 😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40