2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم دعوت کرده مهمونی ولی به خود من زنگ نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 96 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب قول شایع خیلی دیر میفهمی زندگی نکردی و حواست ب چیزای الکی بود😊😁البته با اندکی تغییر

اره اینو قبول دارم واقعا

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
شاید شما ناراحت نشی ولی همه عین هم نیستن ناراحت شده که اومده تاپیک زده هر کی اخلاقش فرق می‌کنه ..

خوب ما هم داریم راهنمایی اش میکنیم که ناراحتیش بی مورده و الکی خودش رو ناراحت نکنه

خب اینا مشکل دارن نه زن وشوهر که از هم سوا نیستن طرف اگه دوست نداشت اصلا دعوت نمیکرد مگه نمیدونه که ...

آره بابا منم همیشه خوانواده شوهرم به شوهرم زنگ میزنن دعوتمون میکنن این دیگه ناراحتی نداره 

سلام جانا باید خانواده همسر ازهمین اول اینو بفهمن که اگر میخوان دعوت کنن باید به شما زنگ بزنن شما هم ...

خیلی ممنون که درکم کردی گلم یسریا اومدن گارد گرفتن  ماهنوز عقدیم و از هم دوریم چند وقته وقتی مارو بخوان جایی دعوت کنن به هردومون زنگ میزنن  مثلا الان زنگ زده به شوهرم گفته زنتم بیار من حس کردم یه تعارف کرده اونروز ک گفت قراره مهمونی بدمم شبیه تعارف بود حرفش. تو یه خونه نیستیم که اگه بودیم اره حق با اون بود. دایی من شوهرم و پاگشا دعوت کردن داییم اول به شوهرم زنگ زد دعوتش کرد بعد ب خود من دیگه نگف شوهرتو بیار مهمونی نمیدونم منظورم و درک میکنین یانه

[QUOTE=361591730]نه واقعا این اداها چیه شما بعضی خانما دارین؟؟؟عزیزم زندگیتون مشترکه حتی اگه شوهرت ف ...

کاریش نمیشه کرد

ما که ب داداشامون میزنگیم(چون بیشتربا داداشام درارتباطیم تا همسراشون) دعوت میکنیم.تاایتجا ک نیومدن 🤣🤣🤣

من خودم هم عروسم ولی واقعا چرا یه چیزا برا خانوده خودتون طوری نیست مهم نیست ولی برا خانواده شوهر جنگ ...

چون ما خودمون به اونا خیلی احترام میزاریم انتظار احترام متقابل هم داریم😅

خیلی ممنون که درکم کردی گلم یسریا اومدن گارد گرفتن ماهنوز عقدیم و از هم دوریم چند وقته وقتی مارو بخ ...

میتونم بفهمم چی میگی باید به همسرتون بگین البته نه با بحث ودعوا ولی ایشون باید تذکر بدن به خانواده که اگر میخواین دعوت کنید باید به همسرم زنگ بزنید اینکار ایشون یه حس احترام متقابل ایجاد میکنه وهمچنین برای خانواده همسر که جایگاه شما چی،هست درواقع باید برای همسرتون خط قرمزاتونو مشخص کنید باعث میشه که دلخوری وناراحتی پیش نیاد موفق باشین 🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
میتونم بفهمم چی میگی باید به همسرتون بگین البته نه با بحث ودعوا ولی ایشون باید تذکر بدن به خانواده ک ...

قربون شما🥰🥰

2810