2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم دعوت کرده مهمونی ولی به خود من زنگ نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 98 پست

اگه من بودم بنا ب لجبازیم میگفتم شوهرم بره خودم نمیرفتم🙁

ولی برو بابا یه خانواده این دیگه زنگ زده شوهرت تو و شوهرت نداره از قبلم که بهت گفته

من چون خواهر شوهرام هفت خطن نمیرفتم بسوزن جلو شوهراشون😂

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
واقعا من اخلاقم بد نیست من خیلی صبورم ... انقد بد رفتاری کردن که دیگه الان کوچک ترین حرکتشون عصبیم م ...

می‌دونم منم مثل توام درکت میکنم ولی اینجا ایراد بنی اسراییلی هست بهتره کوتاه بیای عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا بس کنید چقدر همه چی بزرگ میکنید منم یه زن داداش دارم هروقت به داداش مون زنگ زدیم دعوت شون کردیم ...

منم یه زنعمو دارم اینطوریه مثلا مراسم یا تولدی ام باشه عموم میگه جداگونه به زنم زنگ بزنین

من خودم هم عروسم ولی واقعا چرا یه چیزا برا خانوده خودتون طوری نیست مهم نیست ولی برا خانواده شوهر جنگ جهانی باید بشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

واقعا مشکل از شماس

خب کسی مهمونی دعوت میکنه به تک تک اعصای خانواده جدا زدن نمیزنه که خب قطعا ایشونم به برادرش زنگ میزنه دعوتتون کنه دیگه

شماهم الان بخای خاهرتو دعوت کنی به خواهرت زنگ میزنی نه به شوهر خواهرت

بعضیام که کلا به مرد خونه زنگ میزنن دعوت میکنن

اما در کل به نظرم ناراحتی شما غیر منطقیه

و اینکه میخای نری و بگی داداشت بهم نگفت یه جور گل به خودیه چون داری همسرتو خراب میکنی الکی و دروغ میگی چون همسرتون به شما گفته و واقعا حق داره اگر بعدا باعث دعوا و مشکلات بشه بینتون

تو برو به روی خودت نیار ولی دفعه دیگه که خواستی دعوتشون کنی به شوهرش زنگ بزنین بگین

وااااا وای خدایا این کارا چیه مگه شوهرش زنگ زده که اینا زنگ بزنن به شوهرش چه معنی میده زن داداش آدم به شوهر آدم زنگ بزنه چرا یه چی میگین با عقل آدم جور در نمیاد 

اینم چند بار همینکارو کرده بعد اوایل انقددد منو تحویل میگرفت که خودم خواهر ندارم تو عین خواهرمی یهو ...

عزیز من به خدا دلیل اخلاق مردم فقط شما که نیستین این روزها هرکسی خودش هزااار جون مشکل ودرگیری فکری داره که به خاطر اون ممکنه رفتارشم عوض بشه  چرا همه چی رو بخودت میگیری 

مثلا یه روز کارتت پره یخچالت پره یکی میاد مهمان خیلی حوصله ادم بیشتره یه وقتی میبینی برخلاف ظاهر زندگی یکی دستش خالیه یخچالش داره ته میکشه ناخوداگاه عصبیه استرس داره 

از اول زندگی انقدر حساسی خدا آخرش رو بخیر کنه

یسال و نیمه عروسشونم انقد صبوری کردم  جلو حرف و تیکه هاشون که دیگه صبرم لبریز شده همیشه احترام گذاشتم بهشون فکر کردن وظیفمه حالا دیگه مادرشوهرم موقع خونه تکونیاش به دختر خودش زنگ نمیزنههه بمن زنگ میزنه😐😂منم گفتم امتحان دارم نمیتونم بیام عروس گرفتن یا کلفت؟

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
منم یه زنعمو دارم اینطوریه مثلا مراسم یا تولدی ام باشه عموم میگه جداگونه به زنم زنگ بزنین

خب اینا مشکل دارن نه زن وشوهر که از هم سوا نیستن طرف اگه دوست نداشت اصلا دعوت نمیکرد مگه نمیدونه که این آقا خانواده داره با اونا میاد پس همه را دعوت کرده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

سلام جانا باید خانواده همسر ازهمین اول اینو بفهمن که اگر میخوان دعوت کنن باید به شما زنگ بزنن شما هم متقابلا اگر مهمونی داشتی باید همینجور باشه یه حدی از احترام باید تو روابط خانوادگی رعایت بشه اینکه من به شوهرتون گفتم خوب ایشون برادرشون هست به،شما باید زنگ بزنن وباید به همسرتون هم همینو گوشزد کنید که اگر زنگ زدن باید بگن با خانمم صحبت کنید 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
چرا باید درست بشه این اسی هست باید خودشو درست کنه مگه چه کار خطایی کرده

شاید شما ناراحت نشی ولی همه عین هم نیستن ناراحت شده که اومده تاپیک زده هر کی اخلاقش فرق می‌کنه .. 

واقعا مشکل از شماسخب کسی مهمونی دعوت میکنه به تک تک اعصای خانواده جدا زدن نمیزنه که خب قطعا ایشونم ب ...

من نظرم اینه حالا که ما تو یه خونه نیستیم و جداییم باید به خودم زنگ می زد🙃 اگه تو یه خونه بودیم حق باشماها بود

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
2810