2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم دعوت کرده مهمونی ولی به خود من زنگ نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 98 پست
وااااا وای خدایا این کارا چیه مگه شوهرش زنگ زده که اینا زنگ بزنن به شوهرش چه معنی میده زن داداش آدم ...

نگفتم بزن گفتم بزنین شوهرش که میتونه بزنگه یا اونم قباحت داره خب وقتی اینجوری دعوت میکنه باید اینجوری هم جواب بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب فرقش چیه اصلااا درک نمیکنم چقدر سخت میگیری

من کل ناراحتیم بخاطر اینه که من و خواهرشوهرم باهم خیلی صمیمی بودیم خیلیی هروز باهم یجا بودیم خرید میرفتیم بیرون میرفتیم حتییی قبل اینکه من عروسشون بشمم با خواهرشوهرم صمیمی بودم و ارتباط داشتم همیشه احترامشو‌نگهداشتم ولی نمیدونم یهو چیشد که این بی دلیل سرد شد و ازمن دوری کرد انگاار نه انگار که اون اوایل باهم اونقد صمیمی بودیم الان عین غریبه ها دورادور یه تعارف زد و از طریق همسرم دعوت کرد

قبلنا وقتی مهمون داشت زنگ می زد ب خودم که‌پاشو  بیا میرفتم کمکش میکردم میز میچیدیم سالاد درست میکردیم شده بودیم عین خواهر ولی یهو اون عین غریبه هاشد. از خواهرشوهر نباید انتظار داشت برات خواهری کنه درکل ما قبل تر ازاینا باهم صمیمی بودیم از این ناراحتم چی باعث شد یهو اینشکلی رفتار کنه و عین غریبه ها رنگ عوض کنه

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
خوبه خواهرت بهت زنگ بزنه دعوتت کنه بعد شوهرت بگه چون به خودم زنگ نزدن نمیام😐چرا انقدر سخت میگیری وا ...

این فرق میکرد من و خواهرشوهرم حتی قبل اینکه من باهمسرم ازدواج کنمم دوست بودین اینکه یهو رنگ عوض کرد و عین غریبه هارفتار کرد بم برخورده

اره من عقدم با همسرم یجا نیستم

الان دیدم عقدی. هنوز ازدواج نکردی . الان اهمیت نده فکر کردم ازدواج کردی گفتم بعدا خواهرشوهرت و مدل خودش دعوت کن. الان اهمیتی نداره . مهم نیست تو دوره عقد این چیرها

من کل ناراحتیم بخاطر اینه که من و خواهرشوهرم باهم خیلی صمیمی بودیم خیلیی هروز باهم یجا بودیم خرید می ...

اگه اینجوریه خب حق داری که قبلا صمیمی بودین خودش زنگ میزده بهت الان اینحوری کنه ادم ناراحت میشه تو هم پس نرو بگو داداشت چیزی نگفت بهم یادش رفته بوده بگه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اگه اینجوریه خب حق داری که قبلا صمیمی بودین خودش زنگ میزده بهت الان اینحوری کنه ادم ناراحت میشه تو ه ...

اره دقیقا من نتونستم منظورم و برسونم همه پریدن بهم🥲