2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما مقصر نیستی و همسرت حق کامل داره...

شما وقتی ازدواج می‌کنی  همیشه همسرتون هم پنجاه درصد حق داره..

مشکل خانواده شما هستن که نمی فهمن دارن ازدواج شما رو به خطر می اندازن اخرش هم قهر که چرا بهمون سرویس مجانی ندادی.

همه امروزه حریم شخصی دارن...بهتر بزار قهر بمونن وقتی شما منطقی گفتی اونها تو رو هم خط زدن...پس امیدی بهشون نداشته باش همیشه پشتت رو خالی می کنن.

به جاش خودت خوش باش و همسرت .پیگیر مادرت نباش بزار اون بهت زنگ بزنه..منم زیاد با مادرم مشکل داشتم می فهممت

تو خانواده معمولا اختلاف هست اما تا اونجایی که از دستت بر میاد باید واسه حلش تلاش کنیاگر هم دوستی کر ...

من قبلا همه روشا رو امتحان کردم حتی برگشتم گفتم زندگیم خراب میشه من واقعا نمیتونم این شرایطو ادامه بدم مادرم برگشت گفت ما کار داریم میایم وگرنه دوس نداریم بیایم مزاحم بشیم یا حتی بخوایم تورو ببینیم فقط برای کار😑

این منطقه مادرمه

چیری نگقتی ک

معمولا خانواده ها هوای بچه رو دارن 

ب نظرم کنار شوهرت و همین‌رویه باش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من قبلا همه روشا رو امتحان کردم حتی برگشتم گفتم زندگیم خراب میشه من واقعا نمیتونم این شرایطو ادامه ب ...

میشه بگی کارشون چیه که آنقدر باید بیان اینجوری بهتر میتونیم نتیجه گیری کنیم

فعلا بچسب به زندگی با شوهرت. بعد که مامانت اینا خونه اجاره کردن با داداشی بابایی حرف بزن توضیح بده ک ...

چرا دعوت کنه هفته ای یه روز؟؟؟من طفلی مادرم توی این شیش ماه ازدواجم دوبار اومده کلن 

من قبلا همه روشا رو امتحان کردم حتی برگشتم گفتم زندگیم خراب میشه من واقعا نمیتونم این شرایطو ادامه ب ...

خوب واقعا مادرت اصلا حرف درستی نزده‌

یعنی چی مگه فقط واسه کار باید تو یادشون بیفتی

عجبا

اول وایسا اجاره کنن بعد که اجاره کردن با یه بزرگتری که حرفش برای پدر مادرت قابل احترامه مثل دایی عمو کسی صحبت کن که باهاشون حرف بزنه توضیح بده که هیچکس تو این زمونه نصف ماهو خونه اولادش نمیره یا اگه خودت میخوای حرف بزنی بگو خونواده شوهرمم میخواستن دو هفته دیگه ماه رو عمدا بیان  و برام سخت بوده خلاصه اشتی بکن اما کماکان سر موضع خودت باقی بمون

2810