2777
2789

یکبار قبلا گفتم که یکسال راه دور ازدواج کردم تهران خانوادم چون کارشون از قبل تهران بوده ولی الان شهرستان زندگی میکنن هر ماه حداقل ۱۴ روز میان تهران ک اونم خونه من میان راستش صدای همسرم درومده بود دیگه و واقعا اذیت بودیم حریم شخصی نداشتیم سرو صدا زیاد بود تعداد اونا ۵نفر با منو شوهرم ۷ نفر اصلا نمیشد تو یه خونه زندگی کرد اونم هر ماه دو هفته من یکی دوبار غیر مستقیم به مامانم گفتم گوش نکرد و ناراحت شد تیکه ها شوهرم شروع شد کی هی میگفت اینجا هتله نه خونه و چند بار دعوا داشتیم سر این جریان تا  اینجا مطرح کردم همه گفتن قطع رابطه کن من خیلی برام سخت بود ولی دیدم با گذشت یکسال بدتر شده ک بهتر نشده این وضع تا اینکه برگشتم به برادر بزرگترم گفتم اینجور قضیه یه خونه اینجا بگیرین منم به مشکل خوردم با شوهرم و دلخوری پیش میاد نمیخواد روتون به روی هم باز بشه.از اون زمان ک این حرفو زدم ۷۰ روز گذشته همه باهام قهر کردن مادرمم حتی یه زنگ نزد من هر روز واسه این قهری دارم میمیرم و زنده میشم الانم باخبر شدم تهرانن ولی نمیدونم کجان .خیلی ناراحتم با من عین برده رفتار میکردن ن دخترشون انتظار دارن انقد ادامه بدن ک آخر من به طلاق بکشه ولی قلبمم ترکیده از این دوری و این رابطه بد نمیدونم چیکار کنم😔😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دستت همسرت ناراحت نشی ها حق داشته مقصر مادرته ک نتونسته مدیریت کنه

ناراحت نمیشم چون یکسال بی منت حرفی نزد ولی فکر کرد این موضوع موقتیه دید اینا کلا بیخیالن صداش درومد خدایی تو خرج و مخارجم کمکش نمیکردن ۱۴ روز مهمانی داری اونم هر ماه کمی نبود ولی من این وسط گیر کردم

زنگ بزن مادرت اگه جواب نداد خودت تنها برو خون پدریت باهاش صحبت کن بگو شما بزرگی باید بزرگی کنی نه ای ...

منتظرن من زنگ بزنم باز همون روشو ادامه بدن منم دیگه پیگیر نشدم چون شوهرم از اینطرف داره سرد میشه از زندگیمون

به هر حال درست نبوده دو هفته یکبار میومدن چند روز میموندن شما هم باید راحت باشید یانه خودت هیچی شوهر ...

به نظرتون باید چیکار کنم همینجوری قهر ادامه بدیم؟

منتظرن من زنگ بزنم باز همون روشو ادامه بدن منم دیگه پیگیر نشدم چون شوهرم از اینطرف داره سرد میشه از ...

زنگ بزن هر چی تو دلته رو راحت و بی رودربایستی بگو نمیشه ک قهر بمونین بگو خونه اجاره کنید نه اینکه با من قهر کنید این راهش نیست که 

زنگ بزن هر چی تو دلته رو راحت و بی رودربایستی بگو نمیشه ک قهر بمونین بگو خونه اجاره کنید نه اینکه با ...

شنیدم میخوان اجاره کنن ولی ناراحت و میگن تو ما رو از خونه بیرون کردی و این حرفا

به نظرتون باید چیکار کنم همینجوری قهر ادامه بدیم؟

تو خانواده معمولا اختلاف هست اما تا اونجایی که از دستت بر میاد باید واسه حلش تلاش کنی

اگر هم دوستی کردین لطفا لطفا به روش گذشته نباشه از قدیم گفتن دوری و دوستی 

زندگیت از هم میپاشه با این رویه بالاخره شما هم باید راحت باشید نه اینکه مدام مهمون داشته باشید و معذب شید

بنظرم شما و همسرت هر دو حق داشتین و حرفتون منطقی بود 

خونواده تون نباید ناراحت میشدن 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
2810