از سرکار اومده رفته خونه مامانش طبقه بالا خونه نیومده رفتم دیدم کفشش اونجاست مثلا تازه عروسم اونم تو شهر غریب از صبح خونه تنهام ظهرم از مغازه میاد خونه نمیاد میره بالا خونه مامانش باز شب میاد ۱ ۲ ساعت میشینه خونه باز میره بالا ۱۲ میاد خونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه از الان کاری نکنی و سکوت کنی تا آخرش باید همین وضع رو تحمل کنی
من ۲ ساله با مادرشوهرم تو یه ساختمونم یکبار هم شوهرم بدون من نرفته خونه مادرش ...هفته ای یبار باهم میریم خونشون
فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اوایل ازدواجمون شوهرم رفت جلو در خونه مامانش یه چیزی بگیره مادر شوهرم تعارفش میکنه بیاد تو چای بخور پدر شوهرم اجازه نداده بود بره تو بهش گفته بود برو خونه هر وقت خواستی با زنت بیا
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
وا باهاش حرف بزن منم به مادرش سر میزنه از سر کار که میاد چند دقیقه میبینه و میاد خونه راستش برام عادی ولی خب اون کم میمونه شوهرت چرا زن گرفت وقتی همش خونه مامانش