2777
2789
عنوان

بنظرتون مقصر کیه

44 بازدید | 10 پست

من و خواهرشوهرم بچه کوچیک داریم مال من نه ماهه اون یکسالو نیم..بچه ش بچه منو میزنه ن تنها بچه من بلکه بچه های دادششو میزنه خاله عمه... همه بچه هامون کوچیکه..بخدا تاحالا چیزیم بش نگفتم فقط بالحن خوب صداش میزنم ک نکن داداشیته و ...بعدش دختر اون یکی خواهرش ک بزرگتره اومدن خونه مادرشوهرم همه جمع بودیم و صورت بچه شو چنگ زد و زخم شد...بعد من تو آشپزخونه بودم متوجه نشدم یهو دیدم گفتم صورتش چیشدع گفتن فلانی زده... منم گفتم عه اومده انتقام تموم بچه ها رو گرفته فقط ب شوخی گفتم...یهو باجدیت گفت تو ک دلت خنک شد 😶منم گفتم متاسفم برات با طرز حرف زدنت حالا از دیروز تاحالا قهره... شوهرمم میک اون هرچی کفت نباید جواب بدی 

خسته از زندگی🥲💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براچی نباید ج بدی 

و خیلی ناراحت شدم اجازه نده از همین الان کسی ب بچت زور بگه و چه بخواد بزنتش 

مگه از سر راه پیداش کردی 

اون با یه حرف قهر کرده اون وقت شما بعد این همه کتک به کتفت هم نبود؟

Married👰🤵💍
فدای سرت که قهر کرده 😂جلوی بچه شو بگیره

بخدا من تاحالا چیری نگفتم بش فقط میگیم ک نزن بچه رو بعد قهر می‌کنه میگ شما غزبس ب بچم میگین نکن نکن نزن نزن

خسته از زندگی🥲💔
براچی نباید ج بدی و خیلی ناراحت شدم اجازه نده از همین الان کسی ب بچت زور بگه و چه بخواد بزنتش مگه از ...

من گفتم بچه ن چیزی حالیشون نیس ک بخوام قهر کنم

خسته از زندگی🥲💔