2777
2789

چند سال با ی زنه در ارتباط بود تا بهش میگم نکنه باهام در ارتباطی بهم گفت همش شک داری و باهام قهر میکرد گذشت فهمیدم بازم با همن شوهرم چند وقته همیشه میگه مهاجرت میکنم فعلا تنها میرم بعد شما رو میبرم منم چون میشناسمش بهش گفتم نه نمیریم همینجا میمونیم الان بازم گفت مهاجرت خوبه اینجا دیگه زندگی سخت شده دو روز قبل زنه استوری گذاشته خیلی خوشحالم برم مهاجرت کنم یعنی واسم نقشه کشیدن شوهرم دوباره حرف رفتن زد گفتم کسی تو نظرته میخوای اونو ببری قهر کرد من به تو فکر میکنم تو به چیزای دیگه فکر میکنی

همه چیو ازش بگیر بگو بزن ب اسمم تو برو کارا ک ردیف شد میفروشم دنبالت میام 

بعد همین ک رفت ممنوع الخروجش کن طلاقتو بگیر

برن خوشحال باشن‌

ذات خراب درست شدنی نیست

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بیشعورن من بودم این دوتا رو هزاربار جر دادم وامیستی استوری هاشون رو چک میکنی

خب مدرکی ندارم تا بهش میگم میگه من با کسی نیستم ولی همزمان با هم انلاین میشن

همه چیو ازش بگیر بگو بزن ب اسمم تو برو کارا ک ردیف شد میفروشم دنبالت میام بعد همین ک رفت ممنوع الخرو ...

الان قهره که چرا گفتی یکی دیگه مدنظرمه که ببرم من بدون تو نمیتونم زنه هم چون دیده وضعش خوبه ولش نمیکنه 

خب دیگه وقتی شما اینقدر بی سیاست و ساده هستین 

که برخوردتون این هست قطعاً که فردا روز میرن شما هم

اینجا بمون در انتظار آب تو هاون بکوب

بجای اینکه مخفیانه چهار تا مدرک جمع کنی دهنش سرویس کنی 

ور دل شوهره نشستی میگی عزیزم میخوای بری یکی دیگه رو ببری منو نمی‌بری ؟؟؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
الان قهره که چرا گفتی یکی دیگه مدنظرمه که ببرم من بدون تو نمیتونم زنه هم چون دیده وضعش خوبه ولش نمیک ...

ی مدت خیلی باش خوب رفتار کن همه جوره بهش برس

بعدم بگو برو موافقم شرایط خیلی سخت شده اینجا حداقل برای اینده بچه هامون تلاشتو بکن 

خلاصه خرش کن

بگو خونه ماشین هرچی هست بزنه به نام خودت و بره بعدم بفروش یا ممنوع الخروج کن یا درخواست طلاق بده

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
ی مدت خیلی باش خوب رفتار کن همه جوره بهش برسبعدم بگو برو موافقم شرایط خیلی سخت شده اینجا حداقل برای ...

الان خراب کردم چند وقت این طوری که گفتی رفتار کردن دیدم زنه هم استوری مهاجرت گذاشته نتونستم جلو خودمو بگیرم بهش گفتم کسی مدنظر ته ببری قهر کرد

الان خراب کردم چند وقت این طوری که گفتی رفتار کردن دیدم زنه هم استوری مهاجرت گذاشته نتونستم جلو خودم ...

خیلی بی سیاستی

خیلی بزار ی مدت ابا از اسیاب بگذره بعد ی خبر و بهونه کن مثلا دلار گرون شده دیدی وای ایندمون قراره چی بشه وای نکرانم وای همه چی گرون شده اینجا اینده ای نست و خلاصه هی بگو

بعد بگو هنوزم میشه مهاجرت کرد

باید برا مهاجرت چیکار کرد یعنی تو بری بعد مارو میتونی ببری؟و خلاصه. طوری رفتار کن که فکر کنه خر شدی بعد همچنان خودتو ساده بگیر بعد خواست چیزی بفروشه بگو ن تو برو بزن ب اسم من و اگه من من کرد بگو اعتماد نداری عیب نداره و خلاصه سیاست بریز و بگو‌میخوام برا راحتی مون خودمو از وجودت محروم کنم دلم برات تنگ میشه و ابغوره

خلاصه خرش کن بعدم بسپارش دست خدای مهربون همین ک رفت تمبون پاشم درار😂و طلاق 

بره با عجقش 

البته اینا انقد هفت خطن قطعا پشتش پره 

من چه ابلیسیم😂بعد فقط در ک و ن خودم نمیتونم بیل بزنم😂

2810