2777
2789
عنوان

وقتی پریود شدین مادرتون براتون چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 120 پست

با یه اخم بزرگ که نگفت اما میدونم ناشی از ناراحتیش برا قدم بود یه نوار بم داد و گفت بذار آخه مادر من حالا اونا که قدشون بلند بود چه گلی به سر دنیا زدن که من کوتاه نزده باشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونش بشم کلی کمکم کرد🥺من ترسیده بودم ولی همه چیو بهم یاد داد حتی باهام اومد wcک یاد بده چجوری بزارم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

چندین بار پریود شدم بعد فهمید،یە شور.ت خرید بهم داد،قبلش شۆرت نداشتم،دیگە نوار بهداشتی یادم نمیاد

ولی یادمە هربار استرس داشتم کە ای خدا من‌ پریود بشم چیکار کنم واسع نوار بهداشتی

هر بار سر کلاس مدرسە میترسیدم صندلیمو کثیف کردە باشم ،چە دوران بدی بود برە و برنگردە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

من خودم نفهمیدم وقتی پریود شدم مامانم دیدچون مهمون داشتیم  اومد تو گوشم گفت بمب منفجر شده برو دستشویی من بازم نفهمیدم وقتی رفتم دستشویی دیدم نزدیک بود بیهوشم دست پام انقد میلرزید 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

فکر کنم مامانت زن سختی کشیده ای هست. 

هیچی من مامانم اومد بذام توضیح داد چی به چیه 

منم انقدر درد داستم دراز کشیده بودم کف حال گریه های بلند بلند میکردم فکر کنم همسایه هامونم فهمیدن

چای نبات اورد برام

نوار بهداشتی داد قیافش از من ترسیده تر بود نمیدونم چرا 😂ولی از نه سالگی بهم گفته بود اوکی بود بعد زنگ زد بابام و بابام هم بهم تبریک گفت

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
یدونه زد تو سرم گفت خاک بر سرت چی کار کردی این طوری شدی تو این سن (دوازده سالم بود )بعدش هم یه نوار ...

مادرت از مادر من بدتر بوده که😐😐 یعنی چی چیکار کردی اینجوری شدی؟ 

مگه خودش پریود نمیشده🤦🏻‍♀️😐

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

برام لباس زیر و نوار بهداشتی خرید

مامان بزرگم برام کاچی درست کرد و ی گردنبند و گوشواره نقره خرید

مامانمم از طرف خودش و بابام بلوز شلوار و عطر خرید برام.

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤
2810