2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممکنه خودت حساس شدی

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

خوب میشی 😂

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

نه عزیزم‌ آدم وقتی پریوده مشامش بیش از حد قوی میشه وگرنه بقیه چیزی حس نمیکنند منم خودم و با عطر خفه میکنم اما باز حس شما رو دارم بیشتر اوقات

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

شاید خودت همچین حسی داری و بویی نیس

ولی یه پیشنهاد.. هروقت تو پریودی میخای بری بیرون سعی کن دوش بگیری و لباس زیر جدید بپوش... حتی اکه نتونستی دوش بگیری حتما لباس زیرت رو عوض کن که بو نده

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

سلام عزیزم.نه کسی نمیفهمه مشخصه شما تمیز و حساسی ولی اضطراب نگیر،هر چند ساعت پد رو عوض کن،و حواستم باشه عطر فقط به شلوارت بزن به لباس زیر و نواحی حساست نخوره که ضرر داره.

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
خودت فقط متوجه میشی

نه این طور نیست یه دوستی داشتم وقتی پریود بود قشنگ از بوش میفهمیدم .

اوایل پریود مخصوصا خیلی بهداشت باید رعایت بشه پد هم زود به زود عوض بشه . پدهای مشبک هم خیلی بو میگیرن.

شاید خودت همچین حسی داری و بویی نیسولی یه پیشنهاد.. هروقت تو پریودی میخای بری بیرون سعی کن دوش بگیری ...

دوش نگرفعم ولی پدمو تند تند عوض میکنم 

خدا کنه فقط خودم بفهمم

2810