2777
2789
عنوان

پسر تنوع طلب

125 بازدید | 18 پست

اونی ک تو رابطه با دوست دخترش تنوع طلب باشه در کنار اون و دور ازچشم دختره همزمان با چند تا دیگه هم باشه همچین پسری دوست دخترشو برای چی میخواد؟ چرا خب ولش نمیکنه یعنی قصدش جدیه؟ 

آره میخواد خانم خونش کنه😐🤣

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر نیاز خودشو خالی میکنه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

اگه قبلا در‌ حد نرمال دوست دختر داشته باشه اوکی ولی وقتی تو رابطه است با دخترا دیگه هم باشه خط قرمزه دوست پسر زمون دبیرستان منم همینجوری بود آخرش نفهمیدم با بقیه به من خیانت میکنه یا با من به بقیه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

فکر نمی کنم اگر قصدش جدی باشه وعاشق باشه حتی اگه اوضاعش بد باشه بازم میاد خواستگاری!!

برای سرگرمیه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

2810