2777
2789
عنوان

جاری بدجنس

259 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها جاری من خیلی بهم بدی کرده کلی پشتم حرف زده تهمت زده دروغ گفته خانواده شوهرمم چون اون برادرشوهرم وضعش خوبه و براشون میصرفه اصلا اونو مقصر نمیدونن و برعکس چون راضی به ازدواج من نبودن منو سر حرفای اون خیلی اذیت کردن

حالا اینا گذشته مجبور به رفت و آمدم

نه سیاست بلدم نه چیزی ولی چون جاریم از سر حسودی اونکارارو کردم میخوام حرصشو دربیارم ولی بلد نیستم میشه راهنماییم کنید

رابطتون شروع نکنین

دوری و دوستی

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من توی ۱۵ سال زندگی مشترک یاد گرفتم هر موقع آرامش دارم، با شوهرم میگیم میخندیم، با خودم خوشم و بی محلی میکنم بقیه بیشتر حرص میخورن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
رابطتون شروع نکنیندوری و دوستی

همینجوریه ولی مجبورم برم خونش چون برادرشوهرم به شوهرم زنگ میزنه دعوت میکنه ی چند ماه قهر بودم کل طایفه شوهر منو مقصر میدونستن کلی تیکه بارم میکردن که برادرارو از هم جدا کردم حالا مجبورم برم خونش و اونم بیاد باز من ماهی یکبار بیشتر نمیرم و دعوتم نمیکنم ولی جاهای دیگه میبینمش و خیلی برام آزاردهنس که همه کاراشو کرده الانم شادو خوشحال انگار ک چیزی نشده داره میادو میره کسی که بهش ظلم شد و تهمت زدن بهش من بودم طبق معمول منم اصلا مهم نیستم تو خانواده همسرم

اگه بخوای کاری که اون میکنه شما بکنی پس شبیه اونی ...ول کن بزار هرچقدر میخواد بد گویی کنه برادرشوهرت هر جی هست زندگیتو کن اینو مشاور به من گفت ارزش خودتو پایین نیار برای حرفای بیخود یه ادمی که حتی شمارو نمیشناسه بهتون حسودی میکنه بزارش پشت در درو ببند بشینه ور دل مادرشوهر همه چرت بگه همونا بدردش میخورن یه روز ضربه ای که خوردیو اونم میحوره بسپار کارما زمان شاد باش

دنبال تلافی نباش، فقط رک حرفاتو بهش بزن، من خودم با جاریم عین خاهرم ولی یبار که حرف نسنجیده میزنه قشنگ بهش میگم آدم باش، یعنی خونواده شوهرم میدونن من احترام میزارم تا وقتی که احترام ببینم، از خودمم بی ادب تر خودمم اگر کسی بهم توهین،کنه، دیگه براشون جا افتاده، شمام سعی کن تو زندگیت دنبال تلافی نباشی بلکه رو قاطع بودنت کار کن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
حالا از کجا میدونید واقعا جاریت این حرفا رو زده ؟بنظرم برات مهم نباشه و بهترین انتقام کم محلیه؟

ببین مثلا خودش ناراضی بود از اینکه شوهرش به مادروخواهرش پول میده رفته گفته این گفته یا من بچه ندارم اصلا اون سر عیدی و اینا ک به دامادشون بیشتر میدن حرص میخورد رفته گفته این گفته و هزاران حرف دیگه کلا همه حرفاشو رفته زده گفته این گفته

خودت رو وارد بازی جاری نکن بشین زندگی خودت رو بکن 

شما بخوای حرص اونو دربیاری اون بخواد بیشتر تهمت بزنه بهت میشه جنگ دایمی و اونوقت آرامش اول از زندگی خودت میره 

زندگی میدون جنگ نیست که

خیلی وقتها چشم و گوشمون رو ببندیم راحت‌تر زندگی میکنیم 

دنبال تلافی نباش، فقط رک حرفاتو بهش بزن، من خودم با جاریم عین خاهرم ولی یبار که حرف نسنجیده میزنه قش ...

متاسفانه کل خانواده همسر پشت اونن منم همون عروسیم که نمیخواستن بگیرنم😅

همینجوریه ولی مجبورم برم خونش چون برادرشوهرم به شوهرم زنگ میزنه دعوت میکنه ی چند ماه قهر بودم کل طای ...

اسی بنظرم ادامه دادن رابطه ظلم به خودته

با خانواده شوهرت رابطتون کم کن شوهرت دورس داش باهاشون رفت آمد کنه 

ولی تو نرو دوست دارن هرچیم بگن

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
2810