2777
2789
چون مفقود بود میتونن از دادگاه نامه بگیرن اینجور موقعه ها از دادگاه نامه میگیرن دیشب داشتیم میدیدیم ...

منم نمی‌بینیم الان تلویزیون دیدم یادش افتادم

کیمیا خودش تنها خرمشهر رو نجات میده قسمت های این هفته رو نیگا کن تا بفهمی کیمیا کیه

خیلی فیلم و مزحکی ساختن اون همه فرمانده و و کلی شهید بردن زیر سوال یه فرماندهی میگفت تو جنگ خرمشهر عراقی ها حتی جنازه زناروهم گیر میاوردن به جنازه تعرض میکردن بعد اینجا کیمیارو کردن استوره

بهترین دین انسانیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرع چی پس کیمیا ومامانش میدونستن که زنده اس

خب فقط اونا میدونستن اونا میخواستن صبر کنن فرخ برگرده اما دیدی ک چاره نداشتن صبر کنن دیگ کیمیا تن به ازدواج داد

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

ساعت ۱۰ شب به کیمیا ک پخش شد ازش میپرسم بهت میگم ک مطلب واقعیشو بفهمی😃

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

خیلی فیلم و مزحکی ساختن اون همه فرمانده و و کلی شهید بردن زیر سوال یه فرماندهی میگفت تو جنگ خرمشهر ع ...

کاملا موافقم کارگردانی ک این طرز فکرشه خدا بداد فیلم های بعدیش

مثلا یه عینک و یه چادر کردن سرش از دختر 14ساله شد پیرزن 60ساله

اقا هستم . راننده پروفایلم

شرع میگه اگه باباع مفقود شد دختر حق ازدواج نداره بمونه موهاش مث دندوناش سفید بشه؟؟؟

خب عزیزم الان اگه یه پدر بدون دلیل منطقی مانع ازدواج دخترش بشه قانون و شرع اجازه میده دختر بدون اجازه پدر عقد کنه

بهترین دین انسانیت