2777
2789
عنوان

اسممو دوست ندارمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 146 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اسم بهتر به جز مرجان🥲😭😂

مرجان خیلی شیکه ها بزرگ بشی میفهمی..دختر همسایمون بچگی ناراحت بود ک اسمش دُرنا هس. اسم مادربزرگش رو روش گذاشتن

حالا ک بزرگ شده میگه درنا صدام کنین قشنگتره از اسم شناسنامه ام..تو شناسنامه مهلا هس

اسمی که همه منو صدا میزنن باهاش نرگس ولی توی شناسنامم مرجان دوسش ندارمممم خیلی قدیمیه

واویلاااا بگو نرگس صدات نزنن‌خیلی بده حیف مرجان نییی

مرجان از نظر بقیه یه اسم خاصیی هس مثل صدف مثل مروارید 

مرجان خیلی شیکه ها بزرگ بشی میفهمی..دختر همسایمون بچگی ناراحت بود ک اسمش دُرنا هس. اسم مادربزرگش رو ...

مرسیییی قشنگم اخه من حس میکنم قدیمیه و توی هم سنام خیلی کم دیدم کسی اسمش مثل من باشه ولی خب دیگه چه میشه کرد...

مرجان هست

قشنگ 

حالا میخای چی بذاری 

اسمی ک صدات میکنن چیه 

اسم عروس ما صدیقه بود ما دوسش نداشتیم گقتیم اگه مایل باشی صدف صدات کنیم چقد ب خودش و خونوادش برخوردن گفتن اسم دخترمون خیلی هم زیباست عروسمونم همینطور گفت اسمم دوس دارم اینقدر با اعتماد ب نفس گفتن اسمشم دیگه خودمون دوس داریم

یکی تو سایت ۲۷ سالش بود اسمش مبیناس

من اسمم بهار عه 

هر بهاری دیدم بالاس ۲۵ سال بوده 

درحالی که من ۱۶ سالنه

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

منم دوست دارم اسمم ک مبیناس رو تغییر بدم بزارم سوگل۱۷ سالمه🥲اسمم قدیمیه معناشو دوست دارم اما چون عم ...

چ دلیل مسخره ای

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

2810