2777
2789
عنوان

اسممو دوست ندارمممم

1662 بازدید | 146 پست

سلام خانومای خوشگل من سنم کمه بعد حس میکنم اسمم به سنم نمیخوره و خیلی قدیمیه اسمم

اصلا دوستش ندارممممم

دلم میخواد اسممو عوض کنم البته بچه ها من دو تا اسم دارم🤦‍♀️

اون اسمی هم که میگم دوسش دارم توی شناسنامم هست 

راهکار بدییین من چه کنم آخهههه عوض کردن اسم خیلی دردسر داره😭😭 بعدش مدارکمو چکار کنمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوست دارم اسمم ک مبیناس رو تغییر بدم بزارم سوگل

۱۷ سالمه🥲اسمم قدیمیه 

معناشو دوست دارم اما چون عمم انتخاب کرده دوسش ندارم😂😂

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

نفهمیدم اگه اسم شناسنامه‌ایت رو دوست داری پس چرا میخوای عوض کنی؟ وقتی اسم عوض بشه تمام مدارکت جدید میاد به اسم جدیدت

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

معما گفتی .حسم این بود ! 

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
2810