سلام دخترم سیزده سالش میشه داره یه متر زبون داره همش با جیغ حرف میزنه دوتا دختر دیگم آرومن ولی زرنگ و کاری هستن این وسطیه یه کاری بهش میسپارم اینقدر لفت میده و انجام نمیده که کلا منصرف میشم یا خودم انجام میدم مثلاً میخواد ظرف بشوره هی دستکش به دست میاد حرف میزنه میره یکی دوتا ظرف میشوره دوباره میاد حرف میزنه کلا پر حرفه هی میگم اول کارت و تموم کن بعد حرف بزن ولی گوش نمیده مسئولیت پذیر نیست اصلاً درساشم ضعیفه همش از مدرسه میاد خونه از خودش تعریف میکنه میگه من اینقدر نمراتم عالیه خوبه فلانه بعد میرم مدرسه معلم بر عکسش رو میگه نمیدونم چرا اینقدر چاخانه..شب میره دم یخچال خامه مربا کره میخوره بعد صبح میگه میلم نمیکشه غذا بخورم همیشه اخم و تخم میکنه همش طلبکاره هرجا میبرمشون دوتا دختر دیگم خوشحال و شاد این ناراضی حتی بیشتر از اون دوتا خرج کرده حتی بیشتر خرید کرده بازم با غر غر و ناراحتی میاد خونه هیچ وقت راضی نمیشه.. خیلی بحث میکنه خدا نکنه یه چیزی بگی بهش دیگه ولت نمیکنه اینقدر بحث و کش میده اینقدر کش میده نفست میگیره .. یه بار گذاشتمش پیش مادرم تنها نباشه چند ساعت موند مادرم زنگ زد بیا دخترت و ببر نفسم گرفت از بس که بحث کرد باهام هرچی میگم باشه حق با شماست ولی ول کن نیست.. نمیدونم چیکار کنم ؟😭