2777
2789
عنوان

چکار کنم بچم تغییر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست
میدونی چون وسایل زیادی دور و برش ِ اگر دهه شصتی باشی میدونی اون موقع وسایل بازی و لوازم التحریر کم ب ...

انجام میدم منتها خیلی زبله خودش پیداشون میکنه،ایندفه سعی میکنم جایی بزارم که دسترسی نداشته باشه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

9 سال

خوب پس کارت یکم سخته از حدود سه چهار سال باید نظم رو جا بندازی براش . ولی عیب نداره بازم میشه یه کارایی کرد . نکته اول این که یه ساعتای خاصی رو مشخص کن برای تمیز کردن هال یا هر جای خونه که عمومیه . اول با اتاقش کار نداشته باش .من این ساعت رو گذاشتم یه ساعت قبل از این که باباشون بیاد خونه  مثلا بگو من وسایل خودمو بر میدارم تو هم وسایل خودتو از هال بردار . اگر برداشت که هیچی . اگر برنداشت بگو از امروز یه قانونی دادیم اینو بر نداری خودم جمع کنم  میره کنار دیوار هال  اگر تا اخر شب نرفت تو اتاقت این دیگه بابد بره سطل اشغال . اینو بگو و عمل کن بهش . حتی اگر نمیخوای وافعا بندازی دور نمادین انجام بده که اون حس کنه داره از دستش میده  

برای اتاقش شب به شب اتاق باید مرتب بشه  مرتب به این معنی که کف اتاق خالی باشه سخت نگیر که توی کمد و کشو چه حبره همین که کف اتاق خالی باشه کافیه . براش جاهای مخصوص. درست کن اگر کمد و کشو کافی هست بگو مثلا این جای لباس خونه این جای کتاب این جای پازل این حای هرچی . جاها رو معلوم کن دیگه گیر نده که مرتب باشه کشو . همین که اول بذاره توی کشو خوبه . اگر کمد کشو نداره چند تا باکس پارچه ای براش بخر . اگر مثلا از مدرسه میاد لباسشو پرت میکنه یا کتاباش پخشه این ایراد نیست مهم اینه که بعد جمع کنه . مامان بیش فعال هم نباش خودت دنبالش راه بیفتی بذار خودش یاد بگیره و عواقبش رو هم ببینه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فکر خوبیه امتحانش میکنم

یکم اتاقشو به سلیقه  خودش دیزاین کن مثلا می تونی چندتا جعبه رو با کاغذ کادو جلد کنی یا باکس وسبد به سلیقه خودش بخری برای پنساش وگل سراش ،کلا نفاشی وکاردستیای قشنگ درست کنه برای دیزاین اتاقش،میتونی برای کادوی تولدش براش گلدون طبیعی بخری بزار تو اتاقش،هروقت از مدرسه میاد بهش یاد بده لباساشو تا کن ومرتب کن ،مثلا اگر قرار تلویزیون یا یه بازی مورد علاقشو انجام بده قبلش باید اتاقش مرتب باشه ،