خوب پس کارت یکم سخته از حدود سه چهار سال باید نظم رو جا بندازی براش . ولی عیب نداره بازم میشه یه کارایی کرد . نکته اول این که یه ساعتای خاصی رو مشخص کن برای تمیز کردن هال یا هر جای خونه که عمومیه . اول با اتاقش کار نداشته باش .من این ساعت رو گذاشتم یه ساعت قبل از این که باباشون بیاد خونه مثلا بگو من وسایل خودمو بر میدارم تو هم وسایل خودتو از هال بردار . اگر برداشت که هیچی . اگر برنداشت بگو از امروز یه قانونی دادیم اینو بر نداری خودم جمع کنم میره کنار دیوار هال اگر تا اخر شب نرفت تو اتاقت این دیگه بابد بره سطل اشغال . اینو بگو و عمل کن بهش . حتی اگر نمیخوای وافعا بندازی دور نمادین انجام بده که اون حس کنه داره از دستش میده
برای اتاقش شب به شب اتاق باید مرتب بشه مرتب به این معنی که کف اتاق خالی باشه سخت نگیر که توی کمد و کشو چه حبره همین که کف اتاق خالی باشه کافیه . براش جاهای مخصوص. درست کن اگر کمد و کشو کافی هست بگو مثلا این جای لباس خونه این جای کتاب این جای پازل این حای هرچی . جاها رو معلوم کن دیگه گیر نده که مرتب باشه کشو . همین که اول بذاره توی کشو خوبه . اگر کمد کشو نداره چند تا باکس پارچه ای براش بخر . اگر مثلا از مدرسه میاد لباسشو پرت میکنه یا کتاباش پخشه این ایراد نیست مهم اینه که بعد جمع کنه . مامان بیش فعال هم نباش خودت دنبالش راه بیفتی بذار خودش یاد بگیره و عواقبش رو هم ببینه