2777
2789
عنوان

رسم یلدایی عروس

222 بازدید | 22 پست

شما این رسم دارید؟

برای خودم چون از دو شهر متفاوت بودیم کاری نکردن

ما برای عروسمون میخوایم یلدایی ببریم میشه راهنمایی کنید؟

اگر عکس از یلدایی دارید بدید ایده بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا رسم که نمیشه گفت ما میبریم برای عردس ها ،برای دخورمون بیارن تشکر میکنیم نیارن هم گیر نمیدیم ،ولی شما که میخوای زحمت بکشی ،یه سبد میوها های فصل ،باسلوق ،شیرینی ،اجیل ،یه لباس گرم مثل پالتو با چکمه ای چیزی  و یه تیکه طلا ما تزیین میکنیم  میبریم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
والا رسم که نمیشه گفت ما میبریم برای عردس ها ،برای دخورمون بیارن تشکر میکنیم نیارن هم گیر نمیدیم ،ول ...

مهمه طلا کم یا زیادیش؟

چون سر هر مناسبتی طلا بردیم یکمم گرون شده 

جدی نمیدونستم به دامادم یلدایی میدنما اصالتا یزدی هستیم زیاد این رسم ندارن

چرا عزیزم میدن

ما رسم داریم 

اول داماد برا عروس میبره و بعد عروس برا داماد میاره

عیدی و ماه رمضونم همینطور

ماهم داریم معمولا سبد میوه تزئین میکنیم )میوه آرایی)لباس گرم میگیریم واسه عروس و شیرینی و یه تیکه طلا

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
چ خوب بی تجملاتکدوم شهر؟

هرمزگان

جشنامون (بله برون عقد عروسی) بزرگ هست ولی یلدا و چمیدونم کریسمس و عیدی و این داستانامون ساده برگزار میشه

حتی اگه طلا بگیرن هم بی قر و فره😅

البته که خانواده تا خانواده فرق میکنه

2810