2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ولی منطقی نیست

چی منطقی نیست ؟اینکه برای خودت غذا درست کنی؟؟؟

گاهی لازمه سطح توقعاتمون رو پایین بیاریم ما مرکز اصلی جهان نیستیم و قرار نیست همه برای راحتی ما تلاش کنن 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
چی منطقی نیست ؟اینکه برای خودت غذا درست کنی؟؟؟گاهی لازمه سطح توقعاتمون رو پایین بیاریم ما مرکز اصلی ...

بله من دختر خونه ام خانوم خونه نیستم یک دوما خانواده بگیرن بخوابن  تو خونه من پاشم برم بیرون از ذهنم کار بکشم تازه برگردم خونه خودم بیام غذا درست کنم؟؟؟؟ 

پس چیکار میکنن تو اون خونه 

من مرکز توجه جهان نیستم ولی شمام منطقی باشین و الکی دفاع نکنین چون من واقعا گشنمه و خون به مغزم نمیرسه ی چیزی میگمتون ناراحت میشید

بله من دختر خونه ام خانوم خونه نیستم یک دوما خانواده بگیرن بخوابن تو خونه من پاشم برم بیرون از ذهنم ...

خانوم خونه رو با کلفت خونه اشتباه گرفتید عزیزم 

شما اگه میری بیرون از مغزت کار میکشی سودی یا درآمدی برای مادرت داشته؟

یه روز شما مادر میشی و در جایگاه مادرت قرار میگیری از خونه داری از یکنواختی زندگی از فشار از طرف بقیه اعضای خونه خسته میشی و میبینی ممکنه مثل مادرت رفتار کنی 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
چی منطقی نیست ؟اینکه برای خودت غذا درست کنی؟؟؟گاهی لازمه سطح توقعاتمون رو پایین بیاریم ما مرکز اصلی ...

وا بیچاره مگه چی گفت یه غذا خواستن شد سطح توقعات بالا🙄

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘

چرا دوستان بحث میکنید بنده خدا پناه آورده اینجا اینجوری نگین. خب مادری که بچه رو بدنیا میاره کمترین وظیفه ای که داره اینه خوراکش تامین کنه اونم کسی که تو خونه هست خب چکار مهمی داره که نتونه خب کمتر بخابه

خانوم خونه رو با کلفت خونه اشتباه گرفتید عزیزم شما اگه میری بیرون از مغزت کار میکشی سودی یا درآمدی ب ...

عزیزم تا بوده همین بوده کسی ک تو خونست و کاری نداره باید وظایفشو درست انجام بده  قرار نیست ک سودی برای بقیه داشته باشه من فرزندشونم خیلی ناراحت بودن و از مسئولیت فراری میتونستن بچه نیارن والا من انتخاب نکردم ک وارد این دنیا بشم در واقعیت من توقعی هم ندارم ک شما اینقدر گارد گرفتی .نه توروخدا یک غذاست همونم درست نکنین مثل ملکه ها یکسره بخوابید! اخه تا کی روشن فکری های نابجا و مسخره رو میخواید ادامه بدید