2777
2789
عنوان

آخر از درد پریود میمیرم اینو بهتون قول میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 62 پست
اره یعنی دارم از درد میمیرم دوتا مفنامیک باهم خوردم پسر ها هم پنجرو باز کردن بدتر شدم

نمیشد نری؟؟

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای الهییییی من دیشب ساعت ۱شب پری شدم شب از درد نخوابیدم من نمیفهمم یه زن باید چرا اینقدر درد بکشه:)

والا بخدا من حاظرم دوسال برم سربازی اون دوسال تموم میشه ولی این درد هرماه بامنه

یه سربازی و سرکار میرن فک میکنن خیلی قوی ان 

.

عه منم دیشب اون ساعت درد داشتم 🤣اخر غش کردم

من شب از درد کمر نمیدونسم کدوم طرفی بخوابم 😭

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
والا بخدا من حاظرم دوسال برم سربازی اون دوسال تموم میشه ولی این درد هرماه بامنهیه سربازی و سرکار میر ...

چی میشد ی چن قطره خون می اومد که میفهمیدیم یاسه نشدیم و سالمیم و حامله ام نیستیم چرا باید ۱هفته خون ریزی داشته باشیم

ببین امروز دردم داشت شروع میشد میخاسم فلج بشم و سکته کنم که زودی کاچی درست کردم خوردم 

بخدا معجزس هروقت دردم بگیره میخورم نخورم بعضی وقتا باید ی بسته مسکن بخورم تازه میمیرم هم 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
من ازدواج کنمم همینمفقط نمیدونم چرا نمیکشهشاید یه روز وسط این دردا یه چاقو تو شکمم فرو کردمبخدا درد ...

وای خدایا چقدر خندیدم🤣🤣🤣بابا الکیه منم ازدواج کردم هشت ماهه اصلا تغییر نکرده

بمیرماز ژل های مسکن استفاده کن خوبن

خدا نکنه چند روز پیش رفتم داروخونه قرص و اینا گرفتم ولی بهتر نشدم

یکهفته دقیق قبل از پریود سردی نخورین ، گرمیجات زنجبیل و دارچین تو چایی بریز ،پریود هم که شدی کیسه آب گرم و یا از این پد یا چسب قاعدگی هست میفروشن عالیه میزنی بالای رحم دردت میفته داغ میشه، با روغن گرم زیر دلتو ماساژ بده بعدم شال ببند 

یه چیز دیگه اگه ما زنها بتونیم وقت بذاریم برای خودمون خیلی مفیده اینکار ..حتی برای کیست و..آجر گلی یا همون خشت خام رو روی گاز داغ کنید لای پارچه بورد نخور بپیچید چون پارچه رو میسوزونه یکم بعد لای یه پارچه ی ضخیم تر بپیچید و بشینید روش ..دیدین گاهی تو پریود حتی پشت هم درد میگیره خوب خوب میشید  

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
2810