2777
2789
عنوان

آخر از درد پریود میمیرم اینو بهتون قول میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 62 پست
ببین امروز دردم داشت شروع میشد میخاسم فلج بشم و سکته کنم که زودی کاچی درست کردم خوردم بخدا معجزس هرو ...

توش زنجبیل دارچین میریزی ؟ کلا شما چجوری درست میکنی من عاشق کاچی هستم خیلی مقوی و گرم

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
توش زنجبیل دارچین میریزی ؟ کلا شما چجوری درست میکنی من عاشق کاچی هستم خیلی مقوی و گرم

ن ساده درس میکنم 

ارد و کره و اب جوش و نبات

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ساده درس میکنم ارد و کره و اب جوش و نبات

نوش جان زنجبیل و هل و دارچین هم بزن محشر میشه عزیزم 

خیلی خوبه که با نبات درست میکنی من با شکر درست میکردم 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
نوش جان زنجبیل و هل و دارچین هم بزن محشر میشه عزیزم خیلی خوبه که با نبات درست میکنی من با شکر درست م ...

خانوادم خوششون نمیاد سر همین ساده درس میکنم 

من برا خودم شیره انگور هم میریزم 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
خانوادم خوششون نمیاد سر همین ساده درس میکنم من برا خودم شیره انگور هم میریزم

👌

یکهفته دقیق قبل از پریود سردی نخورین ، گرمیجات زنجبیل و دارچین تو چایی بریز ،پریود هم که شدی کیسه آب ...

خیلی راه حل های خوبی دادین 

ممنونم که وقت گذاشتین عزیزم

اون برچسبو داروخونه داره؟

.

خیلی راه حل های خوبی دادین ممنونم که وقت گذاشتین عزیزماون برچسبو داروخونه داره؟

خواهش میکنم گلم ،بله دارن من خودم نگرفتم ولی خواهر شوهرم پریودی های وحشتناکی داره پد ضد درد قاعدگی رو گرفت زد آروم شد من خودم از کیسه آب گرم استفاده میکنم 

من مجردم از اولین پریودیم اینطوریمشمام از اول درد داشتین یا تو یه دوره شروع شد؟

یادم نیست اما کلا پریودیام دردناک بود

خاهش میکنم یه دکتر برو زنان جکاب شو

انشالا ک اندومتریوز نباشی

خیلی ممنونتم خیر ببینی الهی❤️

قربونت برم عزیزم 🥰😍

2810