2777
2789
عنوان

مامانا اگه شما جای من باشین سرکار میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست

شما که از خدات بود سر کار نری الان چرا باز ناراحتی؟

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

ترک کن کارت رو 

من این کار رو نکردم و یه کار پر استرس رو ادامه دادم و نتیجه ش این شد که بخاطر استرس سرویکسم کوتاه شد استراحت مطلق شدم و مجبور شدم افقی بشم بارداری دوقلویی همینطوری ریسک زایمان زودرس داره با استرس رسما انگار به خودت اکسی توسین یا آمپول فشار تزریق می‌کنی باور کن ارزش نداره جالب می‌دونی چیه ؟ من بیمه بیکاری بهم تعلق هم گرفت ولی انقدر رفت و آمد داشت از یه جایی به بعد واقعا حوصله م نگرفت پیگیری کنم و پولشو الان دیگه چهار ساله که گذشته نزدن حتما هم یه نفر رو جات میارن فکر نکن خیلی کارت خوبه دیگه به تو وفادار میمونن نه اینطوری نمیشه واقعا 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم بیشتر به فکر آرامش خودم هستم.اگر حالت خوب نباشه چجوری سرکاربری؟

نمیدونم والا

بابام همش میگه حیفه

الان میگه نیروهای شرکتی رو ساماندهی دارن میکنن و ازین حرفا

بخدا دارم روانی میشم از فکروخیال

اصلا نمیدونم بعد بدنیا اومدن دوقلوها توانایی و وقت رفتن سرکار دارم یا نه اصلا منو دوباره میخان یا نه

بدنم ضعیفهبچه هامم دوقلو ان اصلا گیر ندارمنمیدونم شاید دوقلوعه هرچی بدنم داره میکشن انقدر احساس ضعف ...

خوب غذا بخور 

دوقلو برا کسی که ضعیفه سخته عزیزم قبل اقدام همسرت برا بارداری اول باید چند ماه خوب به خودت برسی که کم نیاری

بنظرت اگه تک قلو بود میتونستم برم نه؟

بازم سخت بود ولی باز بهتر بود

نرو ریسک نکن اصلا دو قلو خیلی خطرناکه بهت قول میدم دکتر بهت استراحت مطلق میده

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
نرو عزیزم ،بعدش موقعیت جور شد یه کار دیگه ،مهم راحتی شما داخل این شرایط هر جور خودت راحتی

بابام همش میگه الان دارن نیروهای شرکتی رو ساماندهی میکنن میترسه همکارای من استخدام بشن من سرم کلاه بره میگه بری بهتره 

مامانم میگه هیشکی تو بدن تو نیست ببین میتونی دووم بیاری؟

نرو عزیزم نی نی هات مهم اندمن حاضرم کلی خرج کنم یکی از اون نی نی ها تو دلم باشه دیگه غکر پول و قسط ن ...

بخدا اصلا آرامش ندارم این بچه هام تو شکم من استرسی شدن

هیشکیم راهنماییم نمیکنه چی درسته

خستم واقعا 

ایشالا خدا بهت زودی نی نی میده عزیزم  

2810