2777
2789

من باردارم تو ۴ ماهم

چون دوقلوعه و خودمم بدنم ضعیفه و لاغرم خیلی حالم بده ویارمم افتضاح هیچی نمیتونم بخورم

یماهه مرخصی گرفتم اردیبهشت زایمانمه. 

الان مرخصیم تموم شده بابام همش میگه تا عید برو بعد مرخصی زایمان بگیر یکسال بعدش اگه نخواستنت عدم نیاز میزنن بیمه بیکاری میگیری خواستن که میری‌.

ولی بچه ها من هم کارم فکری عه هم قراردادی ام و امنیت شغلی ندارم .

قطعا بعد یکسال مرخصی زایمان یکیو جام میارن.

بنظرتون ارزش داره با وجود بارداری دوقلویی و ضعیف بودن بدنم این ۴ ماهو برم سرکار؟

اعصابم خورده مثلا باردارم اصلا آرامش ندارم از فکرو خیال سرکار همش سردرد دارم نمیتونم تصمیم بگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو عزیزم 

نی نی هات مهم اند

من حاضرم کلی خرج کنم یکی از اون نی نی ها تو دلم باشه دیگه غکر پول و قسط نباشم 

قدرشونو بدون عزیرم یه دنیا صد دنیا ارزش دارن

راستی مبارک باشع 

واسه منم الان دعا کن حامله شم 

الهی تصمیم خوبی بگیری و به ارامش برسی 

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
2810