2777
2789
عنوان

مامانا اگه شما جای من باشین سرکار میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 35 پست
خوب غذا بخور دوقلو برا کسی که ضعیفه سخته عزیزم قبل اقدام همسرت برا بارداری اول باید چند ماه خوب به خ ...

من از بچگی بدغذام هیچوقت درست نشدم

الانم شدیدا بد ویارم

اولایت قطعا سلامتی بچه هاسولی میبینم اینهمه خانم باردار میرن سرکار میگم شاید من لوسم

اخه بستگی به اون کار هم داره،اگه کارت خیلی سنگین و پراسترسه اگه ساعت کاریت طولانیه و سرکارت فرصت نداری  چیز زیادی بخوری خوب نیست اصلا،ولی مثلا کارمندای بانک ۸ تا ۲ و ۳ میرن سرکار اونجا راحت پشت صندلی کاراشونو انجام میدن وقت میکنن یچیزاییم بخورن،پارتنر من یه مرد بالغه کارشم به شدت سنگین و پرمسئولیت و ساعت طولانییی نمیرسه چیزی بخوره هیچی ازش نمونده چه برسه به خانم باردار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم سخت بود ولی باز بهتر بودنرو ریسک نکن اصلا دو قلو خیلی خطرناکه بهت قول میدم دکتر بهت استراحت مطل ...

دکترم خیلی سختگیره هرچی اصرار کردم این یه ماهو استعلاجی نداد

میرم دلم میخاد دیگه نرممیمونم خونه احساس پوچی میکنم

عزیزم خب نمیشه بی هدف باشی. اگه همسرت سختش نیس و قرض و خرج زندگی فشار نمیاره بمون خونه. رو خودت کار کن مطالعه و مناجات داشته باش. 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
عزیزم شما هم کارت قراردادی بود؟ بعد زایمان رفتی؟

قراردادی بودم و بعدش دیگه نرفتم ، والا اون کاری که من داشتم از بیرون فقط خوب بود و پرستیژ داشت از تو داشتم روانی میشدم الان میگم مغز خر خورده بودم اون همه استرس رو شش سال تحمل میکردم 

بعد زایمان من و شوهرم کسب و کار خودمونو راه انداختیم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳