2777
2789

این شرایط مالی ماست تو عقدیم خونه والدین هر دو هستیم. 

همسرم مهندسه تو یه شرکت شاغله حدود ۲۰ حقوقشه ولی یه قسط ۵ تومنی ماهیانه داره میده میشه ۱۵ خالص دریافتی یه ۲۰۶ هم داره همین پدرش هم بازنشسته ولی خونه از خودشونه و یه ال۹۰ باباش.  

منم دانشجو حسابداری سال آخرم قراره از بعد امتحانا برم یکی از این فروشگاه ها هایپرها حقوق اداره کاری + اضافه کار ما هم خانواده بابام بازنشسته و یه خونه از خودمون ماشین هم فقط بابام داره. 

حالا یه امتیاز تعاونی مسکن برای باباش بوده داده همسرم یه پول پیش واریز کردن حدود ۱۰۰ فکر کنم و قراره ماهی هم ۵ واریز کنند حداقل تا دو سال دیگه. 

حالا با این شرایط همسرم میگه میخواد بره اسنپی تپسی جایی بعد ظهرها هم کار کنه بره در میاره؟

کلا دیگه واسه شرایط مالی چکار کنیم بتونیم تا عروسی پس انداز داشته باشیم؟

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اینجوری خوبه

🦋او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی؟❤                                  منم اون دختر قوی ای که امروز طوری میخنده که انگار دیشب گریه نکرده(((:                                                   میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین، ممنونم🌹                                😎💜Army.                                    طرفدار دو اتیشه انیمه وان پیس😍✨

چرا نمیری شرکتی کارموزی برای حسابداری وایسی

میخواستم برم شرکت خودشون اول بعدش چون نامزد سابقش همکاره گفتم درست نیست این هایپر مارکت همون خیابون شرکت هست میتونه منو برسونه و بیاره دیگه کرایه هم ندم

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

میخواستم برم شرکت خودشون اول بعدش چون نامزد سابقش همکاره گفتم درست نیست این هایپر مارکت همون خیابون ...

خیلی هم عالیه فعلا برو همین هایپر مارکت کار کن 

من چون خودم شغل فدیمم حسابداری بود میدونم تو حسابداری کار کردن و ادامه دادن هم درآمدش هم آینده اش از خیلی شغلها بهتره 

برای همین میکم حسابداری رو ول نکنی