2777
2789
عنوان

یعنی هیچکس یادش نیست سنجش کلاس اول

120 بازدید | 23 پست

بهتون میگن قبول شدن یا ن؟؟؟؟بمن چیزی نگفتن برگه ای هم بهم ندادن ک قبول شده یا ن

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نگفتن

برگه ای چیزی هم براتون مهر نکردن برگه ای ک از کافینت میبرین؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

اگه مشکلی داشت بهتون میگفتن دختر دوست من مشکل داشت بهش چند تا کتاب معرفی کردند و گفتند دوهفته دیگه دوباره بیارینش

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
نه نمگین که سیستمی اطلاع میدن به مدرسه بچت

آخر بعضیا ک جای دیگه رفته بودن گفتن برگه ای ک کافینت داده مهر کردن برامون

چه سوالایی میپرسن من از الان نگرانم.حقیقتا مرکی رو دیدم میگن سوالاش خیلی سخت بوده.ممنون میشم راهنمای ...

ن عزیزم اصلا سخت نیست نگران نباش سوال ک نمیپرسن کارت‌های شکل دارن نشون میدن مثل دخترم گفت چمدون بوده جوراب بود هویج بوده یخچال بوده هویج بوده لی لی کرده با تو پ بازی

چه سوالایی میپرسن من از الان نگرانم.حقیقتا مرکی رو دیدم میگن سوالاش خیلی سخت بوده.ممنون میشم راهنمای ...

خیلی سوال های آسون خیلی خیلی یعنی

منم نگران بودم با پسرم رفتم داخل دیدم اصلا جای نگران نداشت

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
اگه مشکلی داشت بهتون میگفتن دختر دوست من مشکل داشت بهش چند تا کتاب معرفی کردند و گفتند دوهفته دیگه د ...

تازگیا رفته سنجش؟؟؟

نه نگفتن

تازگیا رفتین؟

2810