2777
2789
عنوان

چه قدر این مد بده

162 بازدید | 17 پست

اینو بپوش اونو نپوش 

این مد نیست این مد هست 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درگیر مد نیستم نه خودم و نه اطرافیان

منم نیستم هرچی خودم می خوام می‌پوشم 

ولی این کلیپا رو نگاه میکنی 

اصلا انگار علنا میگه خودتو خوشگل کن واسه بقیه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

من برام مهم نیست جی مده چی نیست، هرچی ک دوست داشته باشم و به هم بیان میپوشم اصل اینه که لباسات شنبه و یک شنبع نباشه نظرم اینه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من برام مهم نیست جی مده چی نیست، هرچی ک دوست داشته باشم و به هم بیان میپوشم اصل اینه که لباسات شنبه ...

آفرین همین که شنبه یکشنبه نباشه خوبه مرتب تمیز 

مد الآن عالیه ولی لش با کتونی😍😂

من هم مد جذب میزنم هم تنگ هم کوتاه 

هم بلند 

هم گله گشاد 

با هر تیپی که خودم بخوام 

چیه بابا این شال مده اینا مد نیست 

البته بگم بعضی هاشم بد نیست مثلاً اینکه با هر لباسی چه زیورآلاتی مناسبه 

دقیقا همینه 

دیشب به شوهرم میکفتم که قبلا حداقل لباس زمستونی تا چند سال رو بورس بود الان استایل لباس زمستونی سال پیش برای امسال دیگه از مد رفته 

خوب این دلیلش اینکه میخوان مصرف گرایی رو بالا ببرن 

دیگه یک جوری هم همه چیز تو چشم ملت کردن هر جور میخوای از این تله فرار کنی نمیشه انگار 

من هم مد جذب میزنم هم تنگ هم کوتاه هم بلند هم گله گشاد با هر تیپی که خودم بخوام چیه بابا این شال مده ...

آره خب راحت بودن خود آدم اولویته👍🏻

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دقیقا همینه دیشب به شوهرم میکفتم که قبلا حداقل لباس زمستونی تا چند سال رو بورس بود الان استایل لباس ...

من که پالتمو از دبیرستان تا دانشگاه دارم و میپوشم 

بعد آخه کیفیت جنسا هم افت کرده 

قبلا چه قدر خوب بودن 

الان هعی یه سری کلمات میگن جنس اینه اونه آخرم گرم نیست 😑

همین مدل لش هم هر فصل و‌سال تغییر میکنه استیل لش زمستون سال گذشته با امسال شبیه نیستن یا مثلا تابستو ...

انگار مردم رو درگیر کردن با مد 

من که پالتمو از دبیرستان تا دانشگاه دارم و میپوشم بعد آخه کیفیت جنسا هم افت کرده قبلا چه قدر خوب بود ...

خوبه خودت رو درگیر مد نمیکنی 

همین پالتو خوب قبلا بلندتر بود سال گذشته و امسال کوتاهتر شدن 

من زمانی ایران نبودم شوهرم برای زمستون برام از ایران یک پالتو تا قوزک پا آورد چند لایه که حسابی گرم باشه خیلی هم گرون خریده بود چون کیفیتش برامون مهم بود زمستون‌های اروپا و سرمای شدید داشتیم 

الان تو تهران میبینم نمیتونم اینو بپوشم خوب استایلها همه کوتاه هستن این دیگه اینجا مد تیست 

حالا فکر کن چند میلیون هم پولش هست 

2810