سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادم ازدواج میکنه که تنها نباشه اما اگه همش یکساله خب نامزد باشین اون یکسالو
ما رسم نامزدی نداریم بلافاصله عقد میکنیم
بعد خودشونو دوست دارن سریع ازدواج کنیم
فقط مشکل همون یک هفته ای ک یا باید خونه بابام بمونم یا خونه داییم
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
بستگی داره اگه شناخت کامل ازش داری مشکلی نیستاما اگه هنوز شناخت کامل ازش نداری نه چون به هرحال همین ...
پسرداییمه
شناخت ازش دارم
ولی خب من ادمی نیستم دوری تحمل کنم
یکسال تحمل کن درسته سخته ولی تهش اوکی میشه همه چیز
میترسم بعدیکسالم من مجبور بشم برم تهران
از تنهایی خوشم نمیاد ازطرفیم فامیل اونجا ندارم