2777
2789
عنوان

این رفتار نامزدم بد بود یا منطقی (علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 19 پست
نمیدونم من زود رنجم یا واقعا دلخوریم طبیعیه از دیشب تا امروز صب ک رف سرکار هر بار ک میخاس از دلم درب ...

یکم حساسیت کمترکن نذارکه  قهرکردن ناز کشیدن براش عادی بشه وقتی دیگه خودش پشیمونه وداره بقول خودمون منت کشی میکنه یکم کوتاه بیا .یموقعی میشه که دیگه خدای نکرده بیتفاوت میشه هااااااا

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
یکم حساسیت کمترکن نذارکه قهرکردن ناز کشیدن براش عادی بشه وقتی دیگه خودش پشیمونه وداره بقول خودمون م ...

من اصلا قهرقرو نیستم باهاش 

قبول دارم حساسم ولی قهر نمیکنم

ولی دلم شکسته ازش 

چی بگم .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا قهرقرو نیستم باهاش قبول دارم حساسم ولی قهر نمیکنمولی دلم شکسته ازش چی بگم .....

حالا میاد دوباره نازت میکشه تمومش کن... بگودیگه توهیچ شرایطی  شک وبددلی به عشق بینمون نده

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

نگار می‌دونی احساس میکنم نسبت بهت ترس داره این واکنش شدید هم به خاطر اینکه می‌ترسه از دستت بده با توجه به اینکه یبار هم تا مرز کات کردن رفتین ترسش چند برابره 

به نظر من رفتارش خیلی دیگه بیش از حد بوده می‌تونسته یکم با آرامش بیشتر هم برخورد کنه 

ولی خب یبار خیلی جدی بهش گوش زد کن نمیشه که هر سری از کوره در بره بعد بیاد عذرخواهی آدم تا یه جایی میبخشه کنار میاد بعدش از چشم میوفته و کار به جای باریک می‌کشه 

چون تو عملا همه کاری کردی شمارتو عوض کردی  بلاکش میکردی خب دیگه کاری ازت بر نمیاد بیشتر از این  دیگه اون آدم کرم داره اون یه خودش مربوطه تقصیر تو که نبوده اگر جواب دادی اگر بلاک کردی اگر چراغ سبز دادی یچیزی ولی وقتی هیچی نبوده نباید کاسه کوزه سر تو بشکنه که