2777
2789

یا اگه جاریت خوبه چیکار کرده؟

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدترین کاری که جاری سابقم در حقم کرد این بود بدون اینکه خداحافظی کنه و خبری بده طلاق گرفت و رفت خیلی خیلی ناراحت شدم ،اخه رابطه ما دوتا باهم‌بی نهایت خوب بود بدون هیچ مقدمه ای خبری یهو رفت که رفت الانم ازدواج کرده 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
توهین

توضیح😁

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

تو این پنج سال بدی و بی احترامی ای از هیچکدومشون ندیدم

پنج تا جاری هستیم من آخری ام

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
نمیتونم بگم

چرا؟

اینجا کسی کسی رو نمیشناسه که

بدترین کاری که جاری سابقم در حقم کرد این بود بدون اینکه خداحافظی کنه و خبری بده طلاق گرفت و رفت خیلی ...

عجیبه😐

بدترین هرجا میرفت مینسشت میگفت بچه ش روانیه نیاز به روانپزشک داره 

مبگفت از وقتی این با شوهرش ازداج کرده شوهرش پیر شده 

میگفت زن و شوهر نچسپ باز اومدن میگفت بریم خونشو به گند بکشیم این خودش که مهمونی نمیده هربار اوند خونم یه ظرف یا لیوان شکست رفت 

جاری های من خوبن، ینی بد نیستن گزندی نرسوندن تاحالامن خودم سنگین میرم سنگین میام کاری ب کسی ندارم

اونا هم خوبن ک کار ب کارت ندارن قشنگم

وگرنه ادم بد ذات باشه کار ب کارش نداشته باشی کار ب کارت داره  زیادم داره

انقد پشت سرم حرف زده.....دوسه سال پیش پیام میداد بهم فش میداد واقعا هم بی دلیل مثلا من چیزی میخریدم میدید شبش پیام میداد از پول پدرشوهر خریدی ایتا....یعنی متنفرم ازش دوسال بود قهر بودیم آشتی دادن بهمون‌....الان خوبیم ولی متنفرم ازش

انقد پشت سرم حرف زده.....دوسه سال پیش پیام میداد بهم فش میداد واقعا هم بی دلیل مثلا من چیزی میخریدم ...

حق داری 

عقده ایه

2810