2777
2789
عنوان

بد ترین کاری که جاریت در حقت کرده چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 29 پست
توضیح😁

با شوهرم دعوا میکردن توی چت 

به من و خانوادم هم توهین کرد 

که اره زن تو تو شهر غریب با ارایش و لباس کوتاه میرفته بیرون 

زن تو گداگشنه هست 

زنت یادت داده این حرفا رو بزنی 

درصورتی که اصلا شوهرم خونه نبود 

بدترین هرجا میرفت مینسشت میگفت بچه ش روانیه نیاز به روانپزشک داره مبگفت از وقتی این با شوهرش ازداج ک ...

چه مرگشونه این جاریا

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو شرایط احساسی و مالی افتضاح خیلی به فکرم بود بدون هماهنگی باهام برام پول میریخت بدون اینکه کسی بفه ...

جان همه ی جاری های ما فدای یک تار موی این جاری خوب

واقععا کم پیدا میشه

قدرشو بدون

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

توام بش زنگی پیامی چتی چیزی ندادی؟

والا یبار چند روز قبل اینکه جدا بشه خبر نداشتم داره کارای طلاقش رو میکنه ،مشهد بودم بهش یا پیام دادم جواب نداد 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
تو این پنج سال بدی و بی احترامی ای از هیچکدومشون ندیدمپنج تا جاری هستیم من آخری ام

خداروشکر همتون خوبین ک با هم مشکل ندارین وگرنه یکی نخاله بود بینتون همه چی خداینکرده بهم میخورد

خدا حفظتون کنه

با شوهرم دعوا میکردن توی چت به من و خانوادم هم توهین کرد که اره زن تو تو شهر غریب با ارایش و لباس کو ...

حسادت داره نسبت بهت عزیزم توهین یکی از دلایلش حسادته

والا یبار چند روز قبل اینکه جدا بشه خبر نداشتم داره کارای طلاقش رو میکنه ،مشهد بودم بهش یا پیام دادم ...

چقد مردم تودارن

حالا ما ی کاری بخایم بکنیم از شش ماه قبل حافظ شیرازیم در جریان میزاریم

چقد مردم تودارنحالا ما ی کاری بخایم بکنیم از شش ماه قبل حافظ شیرازیم در جریان میزاریم

اره والا خیلی عجیب بود ،همون وقت که جواب پیامم رونداد اصلا شاخام داشت درمیومد

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
یازده سال صبر کردم صبرم لبریز شد به شوهرش زنگ‌ زدم گفتم ادمش کن وگرنه برای همیشه خداحافظ ادمش نکرد م ...

شوهرش ب تو بی اهمیتی کرد یا نتونست عوضش کنه؟

خوب کردی همچین ادمی رو نبینی بهتره

جدی؟ کلی هم به شوهرم فحش داده بود فعلا یکساله قطع رابطه ایم

بله ولی نمیدونم خب سرچی باشما دعوا داره حق با کیه

بله ولی نمیدونم خب سرچی باشما دعوا داره حق با کیه

سرهیچی 

بلانصبت مثل سگ اومدن پاچمون گرفتن 

فقط چون شنیده بودن ما قراره ماشین سنگین شریک بشیم 

داشتن خودشونو میکشتن 

بهمون گفتن حروم خور😑و.... 

2810