2777
2789

نزدیک ب ۴ سالشه  چندوقته بی دلیل یه بهونه گیرمیاره گریه میکنه و جیغ های بنفش میکشه و هرجی دم دستش باشه پرت میکنه تو سرمن و داداشش 

مثلا میگه بستنی میخوام بستنی بش میدم میگه بستنیه خوب نیست یکی دیگه میخوام  و زارمیزنه و جیغ میکشه  نیم ساعت یساعت   به هیچ روشی ام اروم نمیشه   تا جایی ک خودمم میشینم گریه میکنم 😔 بهش حق میدم  تقصیر منه ک بچه هامو اواره و حیرون کردم بخا‌ر بدرفتاری های بابام باهاش اینجوری شده  به هردری ام میزنم واسه نجات خودم و بچه هام  بازنمیشه احساس میکنم خیلی بی ارزشم نه ازپس بچه هام برمیام ن تونستم زندگی موفقی داشته باشم   خودم ازبجگی بیچاره بودم  دوتا بجه روهم مث خودم کردم 😭..   

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

ببین هر چیزی دلیلی داره . امکان نداره بی دلیل این کارو کنه . یعنی خونه پدرت زندگی میکنی با دو بچه ؟ اگر اره شرایطت خاصه از مشاوره های تلفنی کمک بگیر رایگان هستن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جیغ زد کم محلی کن اروم میشه برا من که فقط این روش جواب میدا

میدونم میدونم اره خیلی جواب میده اما من چون خونه پدرمم اگه کنترلش نکنم یا ارومش نکنم اونا میزنن با دعواش میکنن واسه همین من به هردری میزنم ک ارومش کنم ک بقیه دخالت نکنن وگرنه خونه ی خودم بودم میزاشتم انقد جیغ و داد کنه تا صداش قطع شه 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

کانال سخن سدید دوره برا بچه های زیرهفت سال داره ببین چیه،واینکه این خشمش بی دلیل نیست ریشه یابی کن ...

کاناله چی؟ 

ببین هر چیزی دلیلی داره . امکان نداره بی دلیل این کارو کنه . یعنی خونه پدرت زندگی میکنی با دو بچه ؟ ...

مثال زدم ک مثلا میگه چرا کارتون تموم شد ؟  زااااار میزنه   چرا کیکم تموم شد ؟ من اینو نمیخوام  من و مدام بغل کن زمین نزار  من این لباسارو دوس ندارم  من بستنی اینجورنمیخوام یجور دیگه میخوام میگه پاستیل دارم میگم اره میگه خب نمیخوامشون چیپس میخوام مدام یه بهونه چرت پیدامیکنه ک سوت میکشه مغزم از بهونه هاش  

میدونم میدونم اره خیلی جواب میده اما من چون خونه پدرمم اگه کنترلش نکنم یا ارومش نکنم اونا میزنن با د ...

باید سعی کنی خوابش نیاد و گشنش نباشه اینطوری خیلی درصد پرخاشگریش پایین میاد 

منم دقیقا این مشکل رو دارم خونه بابام باشیم و این به محض اینکه جیغ بکشه بابام میگه صدای اینو جرا دراوردید و زودی نیازش رو برطرف میکنن و اینطوری لوس تر میشه و بدتر میکنه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مثال زدم ک مثلا میگه چرا کارتون تموم شد ؟ زااااار میزنه چرا کیکم تموم شد ؟ من اینو نمیخوام من و ...

عزیزم این ظاهر ماحرا هست . این بچه داره به یه شرایطی که داره میگذرونه واکنش نشون میده اینا برای جلب توجه یا اعتراضه حالا علتش چیه اون به شرایط زندگیتون بستگی داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚