2777
2789
عنوان

همسرتون به ظاهرتون نظر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 70 پست
مرسی عزیزم من خودم نظرم اینه همه خانمایه خوشگلی دارن هیچ کس زشت نیس ولی این مرداواسشون مرغ همسایه غا ...

فدات گلممم 

اره واقعا همه یه جور دیگ زیبان 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشق سابقم تعریف میکرد ولی من فک میکردم مسخره میکنه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

چرا مسخره

اعتماد ب نفس ندارم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

منم قیافم خوبه آرایش میکنم به چشم میام .. بعد همسرم میگه بدون آرایش خوشگلتری که آرایش نکنم کسی نگام ...

شوهر منم اونجوریههه میگه بدون آرایش خوشگلی ک آرایش نکنم 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

چراا گلم ب خودت برس خودتو دوست داشته یاش

خیلی ب خودم میرسم همه میگن خیلی زیبام ولی خب خودم دوست ندارم چهرمو

2810