2777
2789
عنوان

همسرتون به ظاهرتون نظر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 70 پست
اوم همیشه میگه بدون آرایش خیلی خوشگل تری و دوس نداره آرایش کنمولی اصلا اینجوری نیست که بگه حق نداری ...

😂نه همسر منم میگه بدون آرایش خوبی ولی اون بخاطر این میگه که نمی‌خواد آرایش کنم😌

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودشم خوبه ولی ن به اندازه من😁😌

باور کن بنظرم همینه میخواد خودشیفته نشی ی وقت ولش کنی بری

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

همسرمنم اصلاتعریف نمیکنه بااسن که خیلی خوش هیکلم وقدبلندوقیامم خوشگله ازمنم بهتر هست ولی خوشگلم اصلانشده تعریف کنه منم اصلانمیپرسم میترسم یه چیزی بگه ناراحت بشم البته کلانچرالم هنوز هیچ کارنکردم روصورتم اگه بکنم خیای زیباتر میشم ولی دریغ ازیه ذره تعریف

نه چیزی نمی گه بخصوص ارایش کنم ، یه بار گفت اگه بگم خوبی پر رو میشی منم می دونم هر وقت چیزی نمی گه ی ...

😂الهییی

شوهر منم بیرون رفتنی آرایش زیاد و استایل بزنم هی میگه سرتو بنداز پایین هر مغازه ای ک مرد زیاد باشه نمیزاره برم البته اینم بگم شوهر من زیاد گیر میده

همسرمنم اصلاتعریف نمیکنه بااسن که خیلی خوش هیکلم وقدبلندوقیامم خوشگله ازمنم بهتر هست ولی خوشگلم اصلا ...

شوهر من از قیافم خیلی تعریف میکنه ولی در مورد هیکلم چیزی نمیگه...این کارش رو مخمه

اگه زیبا نبودی که همسرت نمیپسندیدتبعضی مردا احساسشون رو نمیتونن به زبون بیارن

اره هیچ موقع از احساساتش کلمه های احساسی نمیگ

2810