2777
2789
عنوان

خانومای باحجاب جلو مهمون چه تیپی میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 100 پست
گریه نیست گلم😊شکلک مورد علاقمه😅مفهومش میشه خجالت زده میشه فکرکنمبله اما خب درجه ی حجابم متفاوته ام ...

اها اره ولی علامت گریه است چون 

بله این نظر ما انسان هاست اگر از خدا بپرسیم ممکنه نظر متفاوتی داشته باشه چون حد رو رعایت کنی براش حجاب محسوب میشه اینک در نظر خدا چه درجه ای هست رو خودش میتونه بگ نه ما انسانا🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقا چ رنگیه سارافونت؟ ساده اس؟

هم چارخونه دارم با رنگ کرم قهوه ای آستینش چین دار هست با خیلی رنگ ها ست میشه

مشکی هم دارم شاین داره خیلی جلوه داره 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

اها اره ولی علامت گریه است چون بله این نظر ما انسان هاست اگر از خدا بپرسیم ممکنه نظر متفاوتی داشته ب ...

جدا؟نمی دونستم

بله خودشون گفتن توقرآن مخصوصا سوره ی نساء ونور🙃

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

جدا؟نمی دونستمبله خودشون گفتن توقرآن مخصوصا سوره ی نساء ونور🙃

بله پس نمیتونیم ما انسانا بگیم کی درجش بهتره کی کمتره این کار خداست چ بسا پوشیه بزنی ولی از امظر خدد خوب نباشی خودمو میگم ولی انسانا کلا سعی کردن جای خدا خدایی کنن ن فقط شما رو بگم خیلیای دگ هم همینطوره و این ب نظرم خوب نیست

بله پس نمیتونیم ما انسانا بگیم کی درجش بهتره کی کمتره این کار خداست چ بسا پوشیه بزنی ولی از امظر خدد ...

خیلیام تفسیر قرآنو به نفع خود برداشت می کنند!

حجاب رفتار وپوشش و...خوب باشه یعنی حجابتو خوبی نمیشه گفت حجابش عالیه ولی فلان کارو نمی کنه پس بی دینه یا...

مثل ریاضی و فارسی قرارنیست چون ریاضیت۱۰شدی اما فارسی‌تل ۲۰شدی بت بگن بی سوادی نه!

تو تواین درس مش کل داری!

خدا گفته که حجاب خود راحفظ کنید گلم وجلباب بپوشید😊

سوره نور کوتاهه وکاملا مشخص که البته منم به اتفاق دوستم خوندن این سوررو درکل معنیش قشنگ بود

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

خیلیام تفسیر قرآنو به نفع خود برداشت می کنند!حجاب رفتار وپوشش و...خوب باشه یعنی حجابتو خوبی نمیشه گف ...

عزیزم من تفاسیر درست رو گوش کردم و شاید دوبرابر شما تفسیر ایات حجاب رو گوش کرده باشم حد حجاب رعایت اونه فقط جلباب نیس بهتره بیشتر تحقیق کنید و رفرنس دینی کشور های دیگ ک اسلام دارن رو هم بخونید و تحقیق بیشتری بکنید اونقد که تو کشور ما رو حجاب مانور میدن و همع زده میشن نمیگن ک فقط چادر نیس یا تحقیق کنید 

ب هرحال موفق باشید من تفاسیرو گوش دادم و با کلی تفکر و پرس و جو میدونم دارم از چی حرف میزنم تحقیق بیشتز بکنین موفق باشید🙏🌸

خیلیام تفسیر قرآنو به نفع خود برداشت می کنند!حجاب رفتار وپوشش و...خوب باشه یعنی حجابتو خوبی نمیشه گف ...

و هیچ جا و هیچ ایه ای نیس ک خدا بگ اگ حجابت جلباب نبود ت این درس مشکل داری این نفسیر به رای شما هست😅 ملاک عیار ایمان هم تقواست ولی اگ ایه ای ک گفتید رو بیارید خوب میشه .

2810