2777
2789
عنوان

طلسم و دعا

64 بازدید | 8 پست

بچه ها یه نفر منو طلسم کرده چند سال پیش

اولاش جدی نگرفتم چون اعتقادی نداشتم

ولی الان میبینم چقد سنگینی رومه و چقد بد بیاری میارم

میگن عروسک وودو برا باطل السحر خوبه…بنظرتون باطل السحر بنویسم؟ولی خیلی میترسم از جادو و این چیزا

نمیدونم چیکار کنم

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا حضرت عباس جادو چیه برو سراغ اعمال قرآنی و دینی برای پاکسازی

طلسمش خیلی قویه

یه بار بهم گفت یه دعانویس میشناسم با مو و لباس طرف میتونه هر بلایی دلش بخاد سرش بیاره

یه بار از من لباسمو خواست😑

با دعای قرآنی فایده نداره

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
طلسمش خیلی قویهیه بار بهم گفت یه دعانویس میشناسم با مو و لباس طرف میتونه هر بلایی دلش بخاد سرش بیاره ...

سه قسمت سجین دیدم اینایی که گفتی یاد شیاطین افتادم بیخیال بابا تلقین نکن قرآن بخون یا برو سراغ یه مومن خدا ترس

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
سه قسمت سجین دیدم اینایی که گفتی یاد شیاطین افتادم بیخیال بابا تلقین نکن قرآن بخون یا برو سراغ یه مو ...

سجین چیه

تلقین نمیکنم

واقعیته

هیشکی به اندازه من طلسمو این چیزارو مسخره نمیکرد ولی الان فهمیدم  واقعی بود

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
سجین چیهتلقین نمیکنمواقعیتههیشکی به اندازه من طلسمو این چیزارو مسخره نمیکرد ولی الان فهمیدم واقعی ب ...

نمیگم وجود نداره میگم از راه غلطی میخای دفعش کنی

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
وقتی طلسمش قوی و شیطانیه چیکار کنم؟منم از قرآن معجزه دیدم ولی میدونم برا مشکل من اثر نمیکنه

گفتم که برو تحقیق کن ببین خدا برای مقابله باهاش چه دستور و قانونی داده که اذیت نشی

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣